Arkadaşlar şu zor günlerde Sağlık ve Ulaştırma Bakanlığı işbirliği ile 20 yaş üstü ve 65 yaş altı vatandaşlar hariç herkese haftalık 1 paket(5 adet) maske veriliyor. her hafta sadece bir hakkınız var burdan ulaşabilirsiniz ancak çok yoğun site şuan.https://maske.epttavm.com/ burdan...
Arkadaşlar Windows 10'da ses açıp kısarken eğer arkada bir medya oynuyorsa ses göstergesinin sağında büyük bir panel geliyor. Eğer mouse onun üzerinde kalırsa gitmiyor da, sinir ediyor. Bunu kapatmanın yolu var mı? Teşekkürler :)
sistem şu şekildedir : asus rog strix rtx 2070 super advanced edition ryzen 5 3600 msi b550m pro vdh wifi GSKILL 8x2 16 gb 3200mhz CL16 ram Seagate 3.5'' 2 TB barracuda sata 3.0 7200 RPM hdd sandisk ultra 3d 500 gb 2400mb-1750mb/s NVMe m2 ssd Silverstone PF360 360mm ARGB sıvı soğutma Gamepower...
forum.donanimarsivi.com
çok resmi konuşmaya çalışmışım forumda ilk 3-5 ayım böyle geçti diğer 5. ve 10. aylarım arası insanlara öneri vericek seviyeye geldim pc önerileri yaptım şimdi sanki emekli olmuş gibiyim öylesine takılıyorum. Ki öğrendiğim her şeyi unuttum muhtemelen.
merhabalar bilgisayarımda windows 11 kurulu canon pixma ip1300 adlı yazıcıya aygıt yöneticinden baktığımda var wordden yazdır dediğimde dosya seçmemi istiyor ama ne seçeceğim bilmiyorum yaklaşık 12 senelik bir yazıcı 1649176585 merhabalar bilgisayarımda windows 11 kurulu canon pixma ip1300 adlı...
Herkese Merhaba! Bu forumdaki ilk mesajım. 14 yaşındayım. Genellikle Arduino, Rasberry Pi, Banan Pi, gibi şeylerle uğraşıyorum. Bir gün kendime dedim. Neden bunların yazılımlarını öğrenmeyim. şu an java biliyorum ve C++ öğrenmeye çalışıyorum. Ama hiç bir ürün çıkartamıyorum. ÇÜNKÜ BİLGİSAYARIM...
forum.donanimarsivi.com
Nostaji yaşamadım değil.
@Beyfendiiii6 çok özledim yemin ederim. Çok çok özledim.
Selamlar dostlar , 775 Pin anakarta sahibim Anakart modelim G31TM P21 300 TL'ye kadar bir bütçem var. Bu fiyat bandında biraz araştırma yaptım. Intel X5460 ve E5450 işlemcilerini buldum. E5450 çok fazla ısınan bir işlemci fakat bende stok Intel fanı var. İkisi arasında hangisini tercih etmeliyim...