Ryzhem
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Tam bir toxic insandı iyi olmuş bulunca atarım mining konusunuciddiye almayalım o zaman hiç hoş değil yaptığı
Tam bir toxic insandı iyi olmuş bulunca atarım mining konusunuciddiye almayalım o zaman hiç hoş değil yaptığı
ama bitmiyorlarki sadece bu değil daha var onlarla özelden görüşülmesi akıllanmazsa banlanması lazım cezalı değil adama durduk yere neden seni sinirlendirsinTam bir toxic insandı iyi olmuş bulunca atarım mining konusunu
insan ?Ben mod olsam bir tane böyle insan çıkmaz karşınıza
Annesi babası ayda 36 bin kazanıyor diye özelden bana toxiclik yapan bile var noldu öyle kalırsın şaak diyor bana XDama bitmiyorlarki sadece bu değil daha var onlarla özelden görüşülmesi akıllanmazsa banlanması lazım cezalı değil adama durduk yere neden seni sinirlendirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
insan ?
gamepower in klavye üretmemesi lazımKullandıkları malı namusu gibi savunan tipler olmaya devam ettikçe bu fanboş kitleden kurtulamayız.
Anlatamazsın hocam. Bunların insan üretimi olduğunu, sorunlarının olabileceğini, bizim onlara değil onların bize hizmet ettiğini bu insanlara anlatamazsın. Kendisi kullanıyorsa kutsaldır, asla laf söyleyemezsin. He de geç.gamepower in klavye üretmemesi lazım
13 yaş altı olup da bunu demeyen çocuk görmedim forumdaO arkadaş zaten ciddiye alıncak tip değil mining yapanlara kul hakkı yiyorlar felan diyordu gelene gidene sallıyordu
''Çözüm bulunmalı'' o kadar basitse kalk bul. Forumun yarısı toxic zaten, sayıyla mı adam seçsinler ?Az önce bir konuda birisi gamepower warlock atmış Vesemirde kronik sorunlu yazmış adam @Vesemir e toxiclik yapıyor kafa tutuyor buna bir çözüm bulunmalı bilmeden cevap verip yardım etmeye çalışanlara kızıyorlar
orda da bir konunun paylaşılması yarım saatForumda kurallar biraz daha sert olması lazım. Moderatör eksikliği de var. Dün çoğu konuda başlığa acil yazmışlar konunun acil bi durum olmadığı da belli. TP bu konuda daha iyi.