Neler Yeni

Forumdaki Kitle Hakkında

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Umut Ege Özkaya

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
UmutEge

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
ama bitmiyorlarki sadece bu değil daha var onlarla özelden görüşülmesi akıllanmazsa banlanması lazım cezalı değil adama durduk yere neden seni sinirlendirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

insan ?
Annesi babası ayda 36 bin kazanıyor diye özelden bana toxiclik yapan bile var noldu öyle kalırsın şaak diyor bana XD

Umut Ege Özkaya

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
UmutEge

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
gamepower in klavye üretmemesi lazım
Anlatamazsın hocam. Bunların insan üretimi olduğunu, sorunlarının olabileceğini, bizim onlara değil onların bize hizmet ettiğini bu insanlara anlatamazsın. Kendisi kullanıyorsa kutsaldır, asla laf söyleyemezsin. He de geç.

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
Babasının malı sanki Sokrates gibi savunmuş. Ve forumda halen daha azımsanmayacak bir kesim GP ürünlerini övüyor savunuyor. Tamam bazı modelleri belki iyidir ama çoğu kronik sorunlu. Bu tavırdan vazgeçsinler.

Avolay

80+ Gold
O arkadaş zaten ciddiye alıncak tip değil mining yapanlara kul hakkı yiyorlar felan diyordu gelene gidene sallıyordu
13 yaş altı olup da bunu demeyen çocuk görmedim forumda

fatihgn7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Fatih Gün
Forumda kurallar biraz daha sert olması lazım. Moderatör eksikliği de var. Dün çoğu konuda başlığa acil yazmışlar konunun acil bi durum olmadığı da belli. TP bu konuda daha iyi.

Mojo jojo

80+ Silver
Az önce bir konuda birisi gamepower warlock atmış Vesemirde kronik sorunlu yazmış adam @Vesemir e toxiclik yapıyor kafa tutuyor buna bir çözüm bulunmalı bilmeden cevap verip yardım etmeye çalışanlara kızıyorlar
''Çözüm bulunmalı'' o kadar basitse kalk bul. Forumun yarısı toxic zaten, sayıyla mı adam seçsinler ?
Çözüm bulunmalı diyip çıkmayın işin içinden. Oturup fikir düşünüp konu açın.

Umut Ege Özkaya

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
UmutEge
Forumda kurallar biraz daha sert olması lazım. Moderatör eksikliği de var. Dün çoğu konuda başlığa acil yazmışlar konunun acil bi durum olmadığı da belli. TP bu konuda daha iyi.
orda da bir konunun paylaşılması yarım saat

Top Bottom