Forumdaki yavaşlık !

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

ahmetmelihalemdar

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,313
@Abdullah Hacıgül
Hem PC hem mobilden foruma girerken aşırı bir yavaşlık söz konusu. Sadece burada var sorun. Diğer siteler ve forumda bir problem yok. İlgilenir misiniz?

Server çökmüş derdine bak ya
Evet derdim bu. Derdim sadece buranın yavaş olması. Burayı sevdiğim için bi sorun olduğu zaman bildirmek çok mu tuhaf sence?

normal kardeşim , serverda bakım vardır, güncelleme vardır :D

Onu bilemem, belki Abdullah düşmanları sunucuya DDOS atıyordur :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu cevabın ekrana düşmesi 45 sn sürdü
vallahi bizim sitelerde yaşadığım yavaşlıklardan sonra okey geliyor

Son 5 dk dır yine girmiyordu. Bakım olduğunu sanmıyorum. Bi anormallik var

@Abdullah Hacıgül
Hem PC hem mobilden foruma girerken aşırı bir yavaşlık söz konusu. Sadece burada var sorun. Diğer siteler ve forumda bir problem yok. İlgilenir misiniz?
Bende katılıyorum bu konuda sana. Ara ara sorunlar,bakım vs olabilir ve ondan yavaslık yaşanıyor olabilir lakin siteye girerken biraz beklemem gerekiyor (mobil kullanıyorum).
Örnek olarak vermem gerekirse (akakçe,epey) gibi sitelere girerken 1 2 saniyede site acilabiliyorken burada biraz daha yavaş kalıyor. Bir sebebi olduğu için mi yoksa eksiklik olduğu içinmi bilmiyorum ama.

Bende katılıyorum bu konuda sana. Ara ara sorunlar,bakım vs olabilir ve ondan yavaslık yaşanıyor olabilir lakin siteye girerken biraz beklemem gerekiyor (mobil kullanıyorum).
Örnek olarak vermem gerekirse (akakçe,epey) gibi sitelere girerken 1 2 saniyede site acilabiliyorken burada biraz daha yavaş kalıyor. Bir sebebi olduğu için mi yoksa eksiklik olduğu içinmi bilmiyorum ama.
Sunucu bazlı problem oluyor genel olarak, ddos falanda varsa hakkın rahmetine kavuşabiliyor bazende cloud flare çöküyor Evet İnternetin ağ babalarından birisi plan CF çöküyor

Sunucu bazlı problem oluyor genel olarak, ddos falanda varsa hakkın rahmetine kavuşabiliyor bazende cloud flare çöküyor Evet İnternetin ağ babalarından birisi plan CF çöküyor
CF çöktüğü zaman dünyada hayat duruyor.
Burada başka bir şey var. Sunucuya bakım belli sürede yapılır ama daha önce de bunla ilgili sorun paylaştım. Belki ddos saldırısı yapılıyordur bilemem, malum Abdullah ı seven kadar sevmeyen de var 😀

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,967
Üyeler
186,273
Son üye
djkanzer
Geri