Neler Yeni

Forumu BIRAKIYORUM!!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Yavaşça bilgili kişiler teker teker gidiyor...

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar
ohom ohom. biz varız burda arkadaşlar yav

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
1660 ile 3100 uyumlu mu?
3,,, serisie. kartına bu işlemci olurmu ???
bu forumda 1000 kişi varsa 950 si kanser. ,

Adamlar hiç araştırmadan okumadan izlemeden gelip konu açıp soruyor. insanlar artık bıktı. 5000 liraya sistem tavsiyesi isteyen konu sayısı üyeden fazla. :D

En basiti da3 teki ekran kartına ısınıyor diye nara atanlar nerde mesela. donanım arşivi sistem önerince ekran kartları ısınmıyor mu :D

Xangetsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Zed
1660 ile 3100 uyumlu mu?
3,,, serisie. kartına bu işlemci olurmu ???
bu forumda 1000 kişi varsa 950 si kanser. ,

Adamlar hiç araştırmadan okumadan izlemeden gelip konu açıp soruyor. insanlar artık bıktı. 5000 liraya sistem tavsiyesi isteyen konu sayısı üyeden fazla. :D

En basiti da3 teki ekran kartına ısınıyor diye nara atanlar nerde mesela. donanım arşivi sistem önerince ekran kartları ısınmıyor mu :D
İyide kim ne sorarsa sorsun isteyen cevap verir istemeyen vermez sonuçta bunun bilgili kişilere ne zararı var ki ?

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Her üye ayrılıyorum diye konu açarsa çöplük olur burası.

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
İyide kim ne sorarsa sorsun isteyen cevap verir istemeyen vermez sonuçta bunun bilgili kişilere ne zararı var ki ?
dostum bıktı insanlar bıktı.... Adamlar nerdese konu başlıklarını kopyala yapıştır yapıcak. düzgün bi konu açıyosun. gerçekten yorumlanacak güzel bi konu. 30 saniye üstte kalıyor.

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Forumu bırakıyorsanız "forumu bırakıyorum" diye konu açmanıza gerek yok.
Çünkü bırakıp bırakmamanız bizi etkilemiyor.
Kendi bileceğiniz iş.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Allah'a emanet dostum.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,877
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Soranlara aciklama bile yapmayacaksaniz konu acmayin lutfen. Her ayrilan ya da her gelen konu acarsa çorba olur maalesef.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Yeter!!

Yine de özel yardım için;
cacikispor#7031
Bundan bizene ne diye konu açıyorsun? forum bırakmak diye bir şey olamaz! bırakıyorum diyebildiğin yer seni orada kalman için zorlayan yerdir forum kültüründe ise bu tür konulara bu kültürü bilen kişiler sadece güler. Biz size burada olmanız için zorlayan buradan olmayanı dışlayacak bir platform oluşturmadık herkese açık biri gider biri geliirrr

Ama forumun kemik isimleri var mıdır? vardır ve zamanla kemikleşir ve o kişi sadece ama sadece kaliteli üye ise kemikleşir isterse 10 yıllık üye olsun kalitesiz ise forumu bırakması falan kimsenin umrunda olmaz. DA forum ise 6 aylık bir forum ve bu sürede kemikleşen kimse yok onun için forumu bırakmışsın falan güle güle yolun açık olsun :)

Ted Mosby

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,756
İsim
Ahmet Baran
Bundan bizene ne diye konu açıyorsun? forum bırakmak diye bir şey olamaz! bırakıyorum diyebildiğin yer seni orada kalman için zorlayan yerdir forum kültüründe ise bu tür konulara bu kültürü bilen kişiler sadece güler. Biz size burada olmanız için zorlayan buradan olmayanı dışlayacak bir platform oluşturmadık herkese açık biri gider biri geliirrr

Ama forumun kemik isimleri var mıdır? vardır ve zamanla kemikleşir ve o kişi sadece ama sadece kaliteli üye ise kemikleşir isterse 10 yıllık üye olsun kalitesiz ise forumu bırakması falan kimsenin umrunda olmaz. DA forum ise 6 aylık bir forum ve bu sürede kemikleşen kimse yok onun için forumu bırakmışsın falan güle güle yolun açık olsun :)
@Beyfendiiii6 @crazyreign @Fiery @Yasin Çelik hariç kemik yok

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,063
Üyeler
161,193
Son üye
Eneschans