- Reaksiyon skoru
- 4,734
- Konu Sahibi Konu Sahibi
O konuyu kapattırdım. Artık kimseden bahsetmiyorumTahmin edeyim keremden bahsediyorsun
O konuyu kapattırdım. Artık kimseden bahsetmiyorumTahmin edeyim keremden bahsediyorsun
Aynen benteni diyo.Tahmin edeyim keremden bahsediyorsun
Gitme ya boşver napcan tatilden sonra bekleriz keremse sorun onu döverim.Görüşürüz. Umarım gittiğiniz her yerde çok sevilirsiniz.
Arkadaş tatile gidiyorum ileride fotoğraf atarım diye konu açmış, silindi zaten. Ben de "Tamam konu dışı falan ama bundan bize ne?" yazdım.mesela ne tarz yorumlar?
Eski pp yap yoksa ben döverimGitme ya boşver napcan tatilden sonra bekleriz keremse sorun onu döverim.
Çok ısrar ettin yapacam en sonundaEski pp yap yoksa ben döverim![]()
Ben sizden bahsettiğimi söyledim mi? O konu kapattırıldı. O konuda konuşulan o konuda kaldı. Hatta hiç kalmadı.Arkadaş tatile gidiyorum ileride fotoğraf atarım diye konu açmış ben de "Tamam konu dışı falan ama bundan bize ne?" yazdım.
Belki de bahane arıyordum. Ne dersin?Şu "bırakıyorum" olayı da yeni trend herhalde.
Sen "Konu dışı" kategorisinde çok fazla konu açıyorsun.
"Konuma kimse bakmadı"
"Tatile gidiyorum" vs.
İnsanlar da böyle konulara denk gelince "bu ne?" diye sorabiliyor.
Bunu direk şahsi algılayıp, kendi konunu kendin raporluyorsun, alınıyorsun vs.
Gerek yok böyle hareketlere.
Aslında arkadaş yorumundan ziyade üslubuna takıldı. Yani ben öyle düşünüyorum.Arkadaş tatile gidiyorum ileride fotoğraf atarım diye konu açmış, silindi zaten. Ben de "Tamam konu dışı falan ama bundan bize ne?" yazdım.
Ben 10 aşkımızı kimse sorgulayamaz.Aynen benteni diyo.
Ben isim vermemiştim halbuki.Arkadaşlar burası çok aktif gözüküyorinternet probleminden anlayan şu konuma bi bakıp bana yardımcı olabilir mi https://donanimarsivi.com/forum/konu/coezuelemeyen-ping-sorunum.81186/#post-692464
gönül rahatlığıyla banlanabilirim.Ben isim vermemiştim halbuki.