Sami Järvi
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 5,814
işte fark bu hocam bilmediğinizi bilmek bile bildiğinizin bir göstergesi sizin bildiğinizi siz bilmediğiniz halde biz biliyoruzBilmem, öyle mi oluyormuş?![]()
işte fark bu hocam bilmediğinizi bilmek bile bildiğinizin bir göstergesi sizin bildiğinizi siz bilmediğiniz halde biz biliyoruzBilmem, öyle mi oluyormuş?![]()
Abe vallah ben değil. Crazyreign ile beni aynı kefeye koyduğun için @crazyreign sana şahsına hakaretten dava açsa donuna kadar soyar.@Emir Aydın
@TECHNO
Bie tane daha vardı şu internet ile ilgili bilgisi olan adini unuttum
@crazyreign
@Rambo Bıçağı
@kandes22
@5x_d4emon
Ben olmadığım kesin
Bie tane daha vardı şu internet ile ilgili bilgisi olan adini unuttumKomik olan ne @sefababa ve @5x_d4emon
Evet belki 5xdemon ile aramizda bir sey gecti ama bilgili doğruları söylemek lazım
Evet vardı adını unuttum kimdi o arkadaş ya çoo merak ettimBie tane daha vardı şu internet ile ilgili bilgisi olan adini unuttum
![]()
buldum buldum @alpolojix / LeroxyBie tane daha vardı şu internet ile ilgili bilgisi olan adini unuttum
![]()
kim o ünlü birimi@mahşerin pompacısı diye bir herif var forumda baya bilgili birisi kısacacsı adamın dibi adam gibi adam diyebiliriz
Ünlü diyebilirzkim o ünlü birimi