Bilmediği yoktur.Hocam kerem hocamın
Sadece gecikmeleri bir araştır bakayım. Ne kadar ayrıntılı olduğunu fark edersinÇok bilgili olunacak bir şey yok. Paneller, NTSC değeri, Ghosting, Boyut, Hz, Gecikme gibi şeyler herkesin öğrenebileceği bilgiler. Hakkını yemeyelim değil hakkı yenecek bir şey yok. Bende monitör hakkında gerekli bilgiye sahibim fakat Kerem'in hiçbir monitör konusuna yazdığını görmedim. Yazsa dahi diğerlerinden çok bildiği anlamına gelmiyor. Gereksiz konu.
Her kullanım amacı, oyun türü, oda koşulu, ihtiyaca göre monitör önerisi yapman gerekiyor. İstersen arka aydınlatma, giriş çıkış portlarında Type c önemi, iç yapı, tepkime(görsel), siyah eşitliği ve screen burn sorunlarına her monitör için göz at. Bilmeden eleştirmeyin lütfen.Çok bilgili olunacak bir şey yok. Paneller, NTSC değeri, Ghosting, Boyut, Hz, Gecikme gibi şeyler herkesin öğrenebileceği bilgiler. Hakkını yemeyelim değil hakkı yenecek bir şey yok. Bende monitör hakkında gerekli bilgiye sahibim fakat Kerem'in hiçbir monitör konusuna yazdığını görmedim. Yazsa dahi diğerlerinden çok bildiği anlamına gelmiyor. Gereksiz konu.
Bence de hocam .Abdullah bey varken diğer kişilerin oy alması saçma olur biraz
O kadar da abartmayalımHer kullanım amacı, oyun türü, oda koşulu, ihtiyaca göre monitör önerisi yapman gerekiyor. İstersen arka aydınlatma, giriş çıkış portlarında Type c önemi, iç yapı, tepkime(görsel), siyah eşitliği ve screen burn sorunlarına her monitör için göz at. Bilmeden eleştirmeyin lütfen.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bence de hocam .
Elektrik kesintisinde ben yokum diyen monitörler.
Neyi abartmayalım acaba? Her hafta 1 defa istisnasız Rampage, GP monitör açılmıyor konusu görüyorum. Konu içeriğinde elektrik de geçiyor.O kadar da abartmayalım