Neler Yeni

Forza 5 araba sesi sorunu.

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
930
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
Forza 5 de araba alıyorum. Başkalarının yaptığı ayarları uyguluyorum. Ama 1 ses var. Tüm arabaların sesi aynı. Bmw mercedes falan hepsi aynı ses. Bunu nasıl değiştirebilirim.

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Forza 5 de araba alıyorum. Başkalarının yaptığı ayarları uyguluyorum. Ama 1 ses var. Tüm arabaların sesi aynı. Bmw mercedes falan hepsi aynı ses. Bunu nasıl değiştirebilirim.
Motoru değişmeyip stok motor kullanman lazım, hazır modifiyelerin çoğunda 6.2 V8 motor kullanıyolar hepsinin sesi berbat

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
930
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Motoru değişmeyip stok motor kullanman lazım, hazır modifiyelerin çoğunda 6.2 V8 motor kullanıyolar hepsinin sesi berbat
Hazır ayarı uyguluyorum. Sonra hazır ayar üstünde oynama yapim diye giriyorum. Arabanıun tüm marçaları gidiyor. S2 de A ya düşüyor. Bunu nasıl önlerim.

erencavdarr

80+ Bronze
Ya kendin modifiye ediceksin ya da etmeyeceksin stok kullanacaksın

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
930
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.

erencavdarr

80+ Bronze
Hazır ayarı uyguluyorum. Sonra hazır ayar üstünde oynama yapim diye giriyorum. Arabanıun tüm marçaları gidiyor. S2 de A ya düşüyor. Bunu nasıl önlerim.
Hazır ayarların sanırsam hepsini olmasa da çoğuna elleyemiyorsun ayarları kitliyorlar yapan kişiler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kendim ettiğimde o kadar hızlara ulaşmıyor. 380 390 oluyo. hazır ayarlar 430 435 falan.
o zaman o sese katlanacaksın aynı diğerleri gibi. Bende onu sevmiyorum eskiden hep senin gibi yapardım artık mecbur kalmadıkça stok kullanıyorum

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
930
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
Hazır ayarların sanırsam hepsini olmasa da çoğuna elleyemiyorsun ayarları kitliyorlar yapan kişiler

o zaman o sese katlanacaksın aynı diğerleri gibi. Bende onu sevmiyorum eskiden hep senin gibi yapardım artık mecbur kalmadıkça stok kullanıyorum
Peki değiştirilen ayarlar varmı. Hepsimi kitli. Seçerken gösteriyormu ?

erencavdarr

80+ Bronze
Peki değiştirilen ayarlar varmı. Hepsimi kitli. Seçerken gösteriyormu ?
Ya onu tam hatırlamıyorum ama süspansiyon ayarları falan olan bi kısım var ya bazılarında ı değiştiriliyodu diye hatırlıyorum ama çok nadir. Zaten oradaki ayarlarda sese etki edecek pek bir şey yok anca tokluğunu falan etkiler

Ses için arkadaşın dediği gibi direkt motor stok olacak ya da o sürekli kullandıkları olmayacak yoksa harbi adam arabayı alıp modifiye ettikten sonra hevesi kaçıyor

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
930
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
Ya onu tam hatırlamıyorum ama süspansiyon ayarları falan olan bi kısım var ya bazılarında ı değiştiriliyodu diye hatırlıyorum ama çok nadir. Zaten oradaki ayarlarda sese etki edecek pek bir şey yok anca tokluğunu falan etkiler

Ses için arkadaşın dediği gibi direkt motor stok olacak ya da o sürekli kullandıkları olmayacak yoksa harbi adam arabayı alıp modifiye ettikten sonra hevesi kaçıyor
1740476803789.png

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
930
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.

ilyaskocc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
ilyas koç
Sadece parçaları değiştirmen yetmiyor. Dişli oranlarını ve aerodinamiyide ayarlaman lazım
Birde motor swap yaparken o seçim ekranında istediğin motor bloğuna gelip gaz verme tuşuna basarsan alacağın sesi duyuyorsun. Egzoz modifiyesindede ufak değişiyor orda da gaz vererek sesi duyabilirsin

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
930
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
Birde motor swap yaparken o seçim ekranında istediğin motor bloğuna gelip gaz verme tuşuna basarsan alacağın sesi duyuyorsun. Egzoz modifiyesindede ufak değişiyor orda da gaz vererek sesi duyabilirsin
Motor değiştirmeyi göremedim ya nerde.
1740477086217.png

Motor değiştirmeyi göremedim ya nerde.
1740477086217.png
egzoz dğeiştirm fark gördüm

Top Bottom