Öneri Forza Horizon 4 Oynanır mı ?

Fotoğraflara bakınca grafiği çok hoş duruyor gerçekten, tam duvar kağıdı almalık fotoğraflar çekmek için yapılmış oyun. :D
Klavyeden bile oynarım o oyunu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Zaten kendim eskiden Xbox 360'da eski bir forza oyununu oynadım. Herhalde 1'dir. Çok zevkliydi.

Gerçekten Çok Güzel Bir Oyun Fakat Bende Direksiyon Seti Olmasına Rağmen ETS Ve ATS Oyunlarından Vazgeçemedim. Yarış Oyunu Oynayamıyorum İçinden Bir Ses Sen Tırcısın Diyor 😂. Eğer Yarış Oyunlarını Seviyorsan Mükemmel Bir Seçenek

Araba oyunlarını hiç sevmem ama bu oyun o kadar çok öneriliyor ki merak etmemek elde değil. Gamepad alınca denemeyi düşünüyorum. Bu oyun oynanır mı ? Oynanırsa Gamepad ile oynanır mı ?
Oyunun grafikleri çok iyi,

Oyunun fiziği çok iyi; BMW arkadan itişli araba sürerken istemsizce yanlıyorsun, rally arabaları dehşet yol tutuyor. Gerçeğiyle neredeyse birebir aynı.

Bir sürü yarış modu var oynanışı da çok iyi, eliminator modunda pubg gibi battle royale online oyun oynuyorsun.

Her anlamda kusursuz bir yarış oyunu.

Ben yaklaşık 1 yıldan fazladır oynuyorum ama tek sevmediğin yanı kolay araba vermesi, daha bir arabayı sürmeden 2 araba daha veriyor ultimate sürümde.

17.000.000 gold + 150' den fazla araba var benim hesapta.

Gerçekten Çok Güzel Bir Oyun Fakat Bende Direksiyon Seti Olmasına Rağmen ETS Ve ATS Oyunlarından Vazgeçemedim. Yarış Oyunu Oynayamıyorum İçinden Bir Ses Sen Tırcısın Diyor 😂. Eğer Yarış Oyunlarını Seviyorsan Mükemmel Bir Seçenek
Dediğim gibi araba oyunlarını sevmiyorum, bu çok öneriliyor diye denemek istedim.
Oyunun grafikleri çok iyi,

Oyunun fiziği çok iyi; BMW arkadan itişli araba sürerken istemsizce yanlıyorsun, rally arabaları dehşet yol tutuyor. Gerçeğiyle neredeyse birebir aynı.

Bir sürü yarış modu var oynanışı da çok iyi, eliminator modunda PUBG gibi battle royale online oyun oynuyorsun.

Her anlamda kusursuz bir yarış oyunu.

Ben yaklaşık 1 yıldan fazladır oynuyorum ama tek sevmediğin yanı kolay araba vermesi, daha bir arabayı sürmeden 2 araba daha veriyor ultimate sürümde.

17.000.000 gold + 150' den fazla araba var benim hesapta.
sevilir ve oynanır
Gamepad'i alayım kesinlikle oynayacağım bu oyunu. (y)
Oyun harika ama steam versiyonundan mıdır bilinmez oyundan atma sorunu beni bitiriyor.
Muhtemelen oyunla alakalı değildir o sorun.

hevesini alınca o heves kalmıyor bende oynamayı çok istiyordum oyunu 20 fps oynayınca içim burkuldu fakat kişiden kişiye değişir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,889
Üyeler
192,541
Son üye
tarık2914
Geri