cemtastan2301
80+ Gold
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Gamepad ile daha da zevkli olur diye düşünüyorum.Klavyeden oyna.
Gamepad ile daha da zevkli olur diye düşünüyorum.Klavyeden oyna.
Erkenden başla oynamaya sonra gamepad'e geçersin.Gamepad ile daha da zevkli olur diye düşünüyorum.
Klavyeyle de oynanıyor ama pek zevkli olmuyorArtık daha da merak ediyorum şimdi. Gamepad alana kadar nasıl bekleyeceğim ?
Fotoğraflara bakınca grafiği çok hoş duruyor gerçekten, tam duvar kağıdı almalık fotoğraflar çekmek için yapılmış oyun.Grafiği bile beni yükseltiyor. Most Wanted'den ına geçiş yapıcam umarım.
Klavyeden bile oynarım o oyunu.Fotoğraflara bakınca grafiği çok hoş duruyor gerçekten, tam duvar kağıdı almalık fotoğraflar çekmek için yapılmış oyun.
Oyunun grafikleri çok iyi,Araba oyunlarını hiç sevmem ama bu oyun o kadar çok öneriliyor ki merak etmemek elde değil. Gamepad alınca denemeyi düşünüyorum. Bu oyun oynanır mı ? Oynanırsa Gamepad ile oynanır mı ?
Oyun harika ama steam versiyonundan mıdır bilinmez oyundan atma sorunu beni bitiriyor.Araba oyunlarını hiç sevmem ama bu oyun o kadar çok öneriliyor ki merak etmemek elde değil. Gamepad alınca denemeyi düşünüyorum. Bu oyun oynanır mı ? Oynanırsa Gamepad ile oynanır mı ?
Dediğim gibi araba oyunlarını sevmiyorum, bu çok öneriliyor diye denemek istedim.Gerçekten Çok Güzel Bir Oyun Fakat Bende Direksiyon Seti Olmasına Rağmen ETS Ve ATS Oyunlarından Vazgeçemedim. Yarış Oyunu Oynayamıyorum İçinden Bir Ses Sen Tırcısın Diyor . Eğer Yarış Oyunlarını Seviyorsan Mükemmel Bir Seçenek
Oyunun grafikleri çok iyi,
Oyunun fiziği çok iyi; BMW arkadan itişli araba sürerken istemsizce yanlıyorsun, rally arabaları dehşet yol tutuyor. Gerçeğiyle neredeyse birebir aynı.
Bir sürü yarış modu var oynanışı da çok iyi, eliminator modunda PUBG gibi battle royale online oyun oynuyorsun.
Her anlamda kusursuz bir yarış oyunu.
Ben yaklaşık 1 yıldan fazladır oynuyorum ama tek sevmediğin yanı kolay araba vermesi, daha bir arabayı sürmeden 2 araba daha veriyor ultimate sürümde.
17.000.000 gold + 150' den fazla araba var benim hesapta.
Gamepad'i alayım kesinlikle oynayacağım bu oyunu.sevilir ve oynanır
Muhtemelen oyunla alakalı değildir o sorun.Oyun harika ama steam versiyonundan mıdır bilinmez oyundan atma sorunu beni bitiriyor.
Bilmiyorum valla steam ver. sorunlu diye biliyorum yanlış ta biliyor olabilirim.Dediğim gibi araba oyunlarını sevmiyorum, bu çok öneriliyor diye denemek istedim.
Gamepad'i alayım kesinlikle oynayacağım bu oyunu.
Muhtemelen oyunla alakalı değildir o sorun.