Yardım Forza horizon 4 verilerim gitti

maili ve maile ne yazacağımızı söyler misiniz
I lost all my data in the game. Game starting with Tutorial. How can i back my datas back. Please help. My ID is " senin IDni yaz "
Mailin icinde forza horizon 4 basarilar kisminda bulunan kismi at ayni benim SS de oldugu gibi . bu kadar
1749126911504.webp

açtım kapattım olmadı hiçbir sekilde
Hocam forza 4 steamdan kalktı destek vermeyebilirler steam ve Xbox kısmında hileyle para ve level kasma şansınız var elbette ban riski yoktu diye hatırlıyorum araç spamlayip ihaleyle satıyorsunuz sınırsız yapabiliyorsunuz gün içinde hileyi ard arda yaparken oyun cokebiliyor ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

I lost all my data in the game. Game starting with Tutorial. How can i back my datas back. Please help. My ID is " senin IDni yaz "
Mailin icinde forza horizon 4 basarilar kisminda bulunan kismi at ayni benim SS de oldugu gibi . bu kadar Alıntıyı görüntüle
Steamdan mı oynuyordunz Xbox dan mı oyunu direkt

Hocam forza 4 steamdan kalktı destek vermeyebilirler steam ve Xbox kısmında hileyle para ve level kasma şansınız var elbette ban riski yoktu diye hatırlıyorum araç spamlayip ihaleyle satıyorsunuz sınırsız yapabiliyorsunuz gün içinde hileyi ard arda yaparken oyun cokebiliyor ama

PC de XBOX uygulamasindan satin aldim. Oradan oynuyordum

steam

Anlattığım hile steamdan yapılabiliyor Xbox üzerinde denemedim ama yinede elle emek verip kasmak daha eğlenceli ama 0 dan bir daha başlayınca ben direk soğudum oyundan saldım sonra 😂

1749128618946.webp

hocam siz xboxdan mı attınız ss

xbox ve microsofta giriyom ama bulamadım başarımları falan
Mailin icinde forza horizon 4 basarilar kisminda bulunan kismi at ayni benim SS de oldugu gibi . bu kadar Alıntıyı görüntüle

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,624
Üyeler
183,861
Son üye
sehzadex
Geri