Forza Horizon 4 vs 5 Farkları Neler?

Mırnav

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,792
Çok fark var mı? Yani 250 TL fark var aralarında. İkisinin grafikleri arasında fark var mı? TŞK

Aynı oyunun farklı yerde geçeni diyebilirim oynarken çok bir fark görmedim

Ben FH5'i crackli oynadım şu ana kadar daha 2-3 saat önce satın aldım indiriyorum şu anda. Online hakkında bir şey söyleyemem ancak aralarındaki fark bence:
  • FH5'te drift atması daha basit.
  • FH5'teki grafikler daha detaylı ve havası daha canlı.
  • FH5'in haritası daha büyük (Standart paket alsan bile baya büyük)
  • FH5'in haritasında boş yer yok, her yerde bir şeyler var. FH4'te düz ve boş alan fazla var.
  • FH5'e güncellemeler geldikçe FH4'teki araçları sollayacak, o yüzden şu anda FH4'teki arabalarla aynı diye bir bahane atmak mantıklı değil.
FH4'ü 400-450 saat oynadım, FH5'i sadece 15-20 saat falan oynadım ve çıkarttığım sonuç bu.

Ben FH5'i crackli oynadım şu ana kadar daha 2-3 saat önce satın aldım indiriyorum şu anda. Online hakkında bir şey söyleyemem ancak aralarındaki fark bence:
  • FH5'te drift atması daha basit.
  • FH5'teki grafikler daha detaylı ve havası daha canlı.
  • FH5'in haritası daha büyük (Standart paket alsan bile baya büyük)
  • FH5'in haritasında boş yer yok, her yerde bir şeyler var. FH4'te düz ve boş alan fazla var.
FH4'ü 400-450 saat oynadım, FH5'i sadece 15-20 saat falan oynadım ve çıkarttığım sonuç bu.
Değer yani parasına.

Değer yani parasına.
Yani bence 240₺ olmuşken al derim. Arkadaşın falan varsa daha çok sarar. Mesela ben FH4'ün 400-450 saatinin 200-250 saatini arkadaşlarımla geçirmişimdir büyük ihtimalle. Zaten o yüzden şu an FH5'i crackli oynamak yerine gidip satın aldım. Arkadaşlarımla oynamasam crackli oynamaya devam ederdim.

Varsa da atla deve oranında değil önerim game pass alıp oynamanız satın almaya değer mi şüpheliyim
Nitronun gamepass'i var şuan. TŞK şikmdilik gamepassde oynarım çok seversem satın alırım.

Geri