Forza Horizon 4

Arda54_TR

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,347
Arkadaşlar paraya kıyıp microsofttan forza horizon 4 almaya karar verdim fakat 260tl standart 400tl ultimate edition bunların farkları nelerdir ne önerirsiniz

Kanka sana tavsiyem sınırsız game pass alman ,bazı sayfalarda satılıyor ben aldım ,5 6 aydır kendi hesabımda oynuyorum ve içinde baya oyun var

GamePass alman daha mantıklı. O parayı indirimde iken Game Pass'a yatırırsan yıllarca sürecek üyeliğin olur. Ayrıca FH4 gibi yalnızca bir oyunun değil binlerce liralık çok kaliteli oyunların olur.

ultimate de bütün dlc arabalar geliyor ve oyundaki bütün o gelen arabaları satarsan baya bi paran oluyor yani showroom daki bir arabayı düşünmeden alabiliyorsun. 1-0 önde başlıyorsun yani. Örneğin 10 milyonluk araba sana beleş geliyor sen onu 20 milyona satıyorsun çok iyi oluryor

Kanka sana tavsiyem sınırsız game pass alman ,bazı sayfalarda satılıyor ben aldım ,5 6 aydır kendi hesabımda oynuyorum ve içinde baya oyun var
GamePass alman daha mantıklı. O parayı indirimde iken Game Pass'a yatırırsan yıllarca sürecek üyeliğin olur. Ayrıca FH4 gibi yalnızca bir oyunun değil binlerce liralık çok kaliteli oyunların olur.
Game passtan FH4 kalkacak deniyor ?

oyunların netflixi denilebilir belirli bir ücret karşılıgı gamepassde olan oyunları oynayabiliyorsun
metro exodus forza horizon 4 gibi oyunlar var
ilk ay 5 TL di yanlış hatırlamıyorsam
Evet ben sınırsız olarka bir sayfadan aldım 6 7 aydır kendi hesaımda kullanıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,479
Üyeler
190,923
Son üye
Nurunalenur
Geri