Forza horizon 5 indirim

unkn4wn

80+
Reaksiyon skoru
37
1758809623632.webp

forza 16 dolara düşmüş önümüzdeki aylarda %75 indirim falan olurmu sizce olmayacaksa alırım şimdi

standart olanı alın geçin premiumda ekstra 1-2 bir şey veriyor parasal olarak ancak değmez değecek tek şey sevdiğiniz araçların car packleri
şimdi ben en düşüğünü alıcamda oyunu oynadıkça yada oyun içi para vs kasınca bütün araçlar neredeyse açılmıyormu yoksa illa para yatırmak mı gerekli

şimdi ben en düşüğünü alıcamda oyunu oynadıkça yada oyun içi para vs kasınca bütün araçlar neredeyse açılmıyormu yoksa illa para yatırmak mı gerekli
para yatırmaya gerek yok da para kazanmak biraz zor çoğu güzel araçlar açık arttırmada 20M'a satılıyor al sat yaparak para kazanabilirsiniz veya güncel hileler varsa onları kullanabilirsiniz başka yolu yok maalesef premium falan alınca bianda 200M vermiyor oyun;

veya üşeniyorsanız para satan güvenilir satıcılar var onlardan para satın alabilirsiniz 100 200 verip

Çok fazla nedeni var Google da arattım bu çok daha mantıklı geldi. En basitinden oynamadan bile haftalık sürekli süper şans çarkı falan geliyor vip üyeliğin olduğundan. Bir sürü araba veriyor.

Forza 6 çıkınca falan 10 dolara iner ama 1 yıl beklemek lazım.

Hocam deluxe almanız iyi olur paranız varsa.Hotwheels ve ralli dlcleri çok güzel.Bir de belli başlı arabalar var.Oyunda alsanız da süremiyorsunuz.Çoğu araba var deluxe da.Olmayanını da tek tek toplarsınız istediğinizi.Xbox da araba başı 8tl sizde ne kadar bilmiyorum.Bir de paket arabaları var da onlar parasına değmez.Ben standart alıp ralli ve hw yi sonradan almak zorunda kaldım pişman oldum

Geri