Genelde bu seviyelerde geziyor zaten. Almak isteyen alabilir bence. Yüzde 75 olacağını hiç sanmıyorum muhtemeln yüzde 55 60 falan olur en fazlaAlıntıyı görüntüle
forza 16 dolara düşmüş önümüzdeki aylarda %75 indirim falan olurmu sizce olmayacaksa alırım şimdi
standart olanı alın geçin premiumda ekstra 1-2 bir şey veriyor parasal olarak ancak değmez değecek tek şey sevdiğiniz araçların car packleriAlıntıyı görüntüle
bu paketler arasında ne fark var anlatabilir misin?
şimdi ben en düşüğünü alıcamda oyunu oynadıkça yada oyun içi para vs kasınca bütün araçlar neredeyse açılmıyormu yoksa illa para yatırmak mı gereklistandart olanı alın geçin premiumda ekstra 1-2 bir şey veriyor parasal olarak ancak değmez değecek tek şey sevdiğiniz araçların car packleri
Min deluxe alAlıntıyı görüntüle
bu paketler arasında ne fark var anlatabilir misin?
para yatırmaya gerek yok da para kazanmak biraz zor çoğu güzel araçlar açık arttırmada 20M'a satılıyor al sat yaparak para kazanabilirsiniz veya güncel hileler varsa onları kullanabilirsiniz başka yolu yok maalesef premium falan alınca bianda 200M vermiyor oyun;şimdi ben en düşüğünü alıcamda oyunu oynadıkça yada oyun içi para vs kasınca bütün araçlar neredeyse açılmıyormu yoksa illa para yatırmak mı gerekli
Çok fazla nedeni var Google da arattım bu çok daha mantıklı geldi. En basitinden oynamadan bile haftalık sürekli süper şans çarkı falan geliyor vip üyeliğin olduğundan. Bir sürü araba veriyor.neden ?
Min deluxe al
Ralli ve hotwheels olanınıda almanızı tavsiye ederim Oynaması hoş ralli araçları bana göre iyineden ?
Deluxe'ta var bunlarRalli ve hotwheels olanınıda almanızı tavsiye ederim Oynaması hoş ralli araçları bana göre iyi