Fp manyetik klavye önerisi

Reaksiyon skoru
111
merhaba, özellikle cs2 oynarken kullanmak amacıyla bir klavye arıyorum.
numpad tuşları benim için gereksiz o nedenle tam boy klavye istemiyorum. Fakat yön tuşlarının bulunması lazım.
kafamda belli bir bütçe yok ama 1 senede çöp olmayacak kadar kaliteli ve isteklerimi karşılayacak bir ürün arıyorum.
malzeme kalitesinin mükemmel olmasına gerek yok doğru düzgün çalışsa yeterli.
türkçe karakterlerin bulunması da önemli ama elimde türkçe PBT keycaps var. Bu keycapsleri kullanabileceğim ingilizce layout klavye de olur yani.
Önerebileceğiniz modeller nelerdir?
Ulugames howl 75 dikkatimi çekti. tavsiye eder misiniz?

merhaba, özellikle cs2 oynarken kullanmak amacıyla bir klavye arıyorum.
numpad tuşları benim için gereksiz o nedenle tam boy klavye istemiyorum. Fakat yön tuşlarının bulunması lazım.
kafamda belli bir bütçe yok ama 1 senede çöp olmayacak kadar kaliteli ve isteklerimi karşılayacak bir ürün arıyorum.
malzeme kalitesinin mükemmel olmasına gerek yok doğru düzgün çalışsa yeterli.
türkçe karakterlerin bulunması da önemli ama elimde türkçe PBT keycaps var. Bu keycapsleri kullanabileceğim ingilizce layout klavye de olur yani.
Önerebileceğiniz modeller nelerdir?
Ulugames howl 75 dikkatimi çekti. tavsiye eder misiniz?
Cs de snaptap kullanamazsın yasaklı oyundan atar otomatik olarak.

Şu an kullanıyorum. Yazılımında CS, Valorant vb. popüler oyunlar için profiller var.

Tek sıkıntı bu firma yazılımın bağlantısını bozmuş. Sözde yenileniyoruz diye yazılımı indir deyince web uygulama arayüzüne atıyor. Orada da bu klavye desteklenmiyor. DC'lerinde şunu bulabildim.

GDrive geçmişine de baktım ama bulamadım. Sürücü bende yüklü, ama setup dosyası yok. Çinliler bu konularda halen çok amatör. En iyilerinin bile garip sorunları var. Site yapma, müşteriye hizmet verme vb. halen çok tırtlar.

Son düzenleme:
Ayrıca şu ürün de alınabilir.

Ayrıca şu ürün de alınabilir.

hocam bu klavyeyi mi önerirsiniz yoksa yunzi rt80 modelini mi?

hocam bu klavyeyi mi önerirsiniz yoksa yunzi rt80 modelini mi?
Ekstra olarak kablosuz sunuyor. Kablosuz 1K Hz, kablolu 8K Hz. Kablosuz da kullanırım diyorsanız bunu alın, yok kablolu kullanırım diyorsanız ekstra ₺500 vermeye gerek yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,379
Üyeler
186,877
Son üye
comealittlecloser
Geri