Çözüldü✓ Fp olarak klavye ve mouse ihtiyacım var

Reaksiyon skoru
42
Selamlar dostlar, şimdilik günlük kullanım için klavye ve mouse ihtiyacım var forumun ilgili konularını inceledim paylaşılanları derledim aralarından seçim yapmama yardımcı olur musunuz acaba ?
klavye;
mouse;

Olabildiğince en az desem.. İkisine olabildiğince az vermeyi çok isterim
Numpadli bir klavye istiyorsan attığın throne yada k500 pro olabilir. Onlara ek olarak siyah istiyorsan redragon brahma olabilir.

Eğer %75 civarı yeterli diyorsan da bunu yada bütçen 1800 civarına çıkarsa royal kludge r65 / r75 alabilirsin.

1745492810510.png
1745492861258.png

Mouse konusunda bütçen yetiyorsa r1 se+ alabilirsin, o kadar çıkmıyorsa da g3 alınabilir kablosuz lazımsa.

vxe r1 se+ kullanıyorum cillop gibi cihaz. sadece beyaz renkte toz ve kir belirgin olabiliyor onun dışında daha hiç bir sorun yaşamadım.

Numpadli bir klavye istiyorsan attığın throne yada k500 pro olabilir. Onlara ek olarak siyah istiyorsan redragon brahma olabilir.

Eğer %75 civarı yeterli diyorsan da bunu yada bütçen 1800 civarına çıkarsa royal kludge r65 / r75 alabilirsin.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Mouse konusunda bütçen yetiyorsa r1 se+ alabilirsin, o kadar çıkmıyorsa da g3 alınabilir kablosuz lazımsa.

Bu k500 pro nun ingilizce klavye olması bi sıkıntı oluşturur mu acaba daha önce hiç ingilizce klavye kullanmadım da

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,375
Üyeler
183,107
Son üye
TheSOSgal
Geri