FPS DROP SORUNU yardım

murat611

80+
Reaksiyon skoru
131
Monster abra a5 v17.2.3 cıhazım var i5 11. nesıl 3050ti 16gb ram var cıhazıma hdmı uzerınden ekran baglamadıgımda guzel bır performans alıyorum ama bır ekran vs bagladıgımda oyunda 350 fps alıyorsam bu 200 fpse kadar dusuyor bu neden kaynaklı olur drıverlar guncel

Monster abra a5 v17.2.3 cıhazım var i5 11. nesıl 3050ti 16gb ram var cıhazıma hdmı uzerınden ekran baglamadıgımda guzel bır performans alıyorum ama bır ekran vs bagladıgımda oyunda 350 fps alıyorsam bu 200 fpse kadar dusuyor bu neden kaynaklı olur drıverlar guncel
sence niye olabilir?
zaten ekranı olan bişeye tekrar ekran bağlıyosun tabii ki fps düşecek ayrıca drop böyle bişey değil

sence niye olabilir?
zaten ekranı olan bişeye tekrar ekran bağlıyosun tabii ki fps düşecek ayrıca drop böyle bişey değil
aynen knk ekran var dıye monıtor vs de baglamayalım 15 ınchle oynarız oyunu ne alaka

Tmm kanka en iyisini sen biliyorsun
madem monitör alıyosun niye masaüstü almadın?
15 inç le de gayet güzel oyun oynanır
guzel kardesım benım masaustu bılgısayarımda var laptobumda var 3 sene once aldıgım ekranım var zaten onu baglıyorum yenı bır tane ekran alıcam zaten onu baglıcam sen 15 ıncle oynuyor olabılırsın ben sureklı 24 ıncle oynamaya alıstıgım ıcın bana ekran yeterlı kalmıyor ınsallah anlatabılmısımdır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,414
Üyeler
186,738
Son üye
Yusufenes1643
Geri