YKM_MasaraTİ
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
- Konu Sahibi Konu Sahibi
gözlerimde bi sıkıntı yok benimle aynı sistemi ve monitörü kullanan kuzenimde benden daha çok netEvet adam gözü bozuk hahhahahsjsjsjjs bir
gözlerimde bi sıkıntı yok benimle aynı sistemi ve monitörü kullanan kuzenimde benden daha çok netEvet adam gözü bozuk hahhahahsjsjsjjs bir
ölü piksel nedir pek bilmiyorumMonitör de belki ölü piksel falan vardır sen en iyisi tüm ayarları yapıp tekrar kontrol et olmazsa bı uzmana götür PC yi
MSI after burner ile sisteminizi oyun oynarken test edip sonuçları bir ekran görüntüsüne kaydederek bizlere paylaşabilir misiniz?MERHABA SİSTEMİM İYİ MONİTÖRÜM İYİ AMA CS GO VB OYUNLARDA EN YÜKSEK AYARLARDA BİLE GÖRÜNTÜ KÖTÜ BULANIK GİBİ
Siyah ufak noktacıklar onlar başka şey boşver.ölü piksel nedir pek bilmiyorum
Acaba monitörü ekran kartına değilde anakartamı bağladıngözlerimde bi sıkıntı yok benimle aynı sistemi ve monitörü kullanan kuzenimde benden daha çok net
ztn 1920x1080Çözünürlüğü arttır kardeşim tavsiyem 1920x 1080 yapabilirsin
ölü piksel nedir pek bilmiyorum
Olabilir ama ozaman kasma yapardı aşırı şekilde delay olurduAcaba monitörü ekran kartına değilde anakartamı bağladın
Kardeşim valla ozaman başka bir yorum yapamamztn 1920x1080
Sen bi baktınmı öyle olmadığınaOlabilir ama ozaman kasma yapardı aşırı şekilde delay olurdu
MONİTÖR NE ZAMANDIR SENDE VE MARKASINI ATABİLİRMİSİN ?ölü piksel nedir pek bilmiyorum