parasına değermi bunlar ya pahalı geldi bana
degerparasına değermi bunlar ya pahalı geldi bana
hocam klasse pro black var 90x40 fakat kirlendi biraz temizlenmesi lazım.Ayrıyeten bi tane daha mousepad almayı dusunuyorum su an wrait spirit alacağım gibi ama bir yandan da almaya gerek varmı diye düşünüyorum kararsızımklasse pro bakabilirsin
wraith'in speed olanımı hocam hybrid olanınımı önerirsin ?
sana kalan bırsey aslında hybrıd hem kontrol hem speed bırı dırek speedhocam klasse pro black var 90x40 fakat kirlendi biraz temizlenmesi lazım.Ayrıyeten bi tane daha mousepad almayı dusunuyorum su an wrait spirit alacağım gibi ama bir yandan da almaya gerek varmı diye düşünüyorum kararsızım
Mesaj otomatik birleştirildi:
wraith'in speed olanımı hocam hybrid olanınımı önerirsin ?
Ben aldım hybrid aldım speed alsamiydim diye soruyorum bazen kendime bu eskiyince speed alabilirim ama hybride alıştımparasına değermi bunlar ya pahalı geldi bana
büyük ihtimal hybrid alacağım gibisana kalan bırsey aslında hybrıd hem kontrol hem speed bırı dırek speed
senin önerdiğin mousepad varmı kralEn pahalisinin bile bir süre sonra rengi kaçıyor vermeyin bu paraları
al bunu kanka bosuna 1 k falan verme. 2 senedir kullanıyorum kocaman işini görürbüyük ihtimal hybrid alacağım gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:
senin önerdiğin mousepad varmı kral