Neler Yeni

Fps oyunları için 280 hz ve 280 hz üstü monitör önerisi "1080 p"

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Cengizhan
hocam steamden indirmeyi başlatıcan ve monitörün tuşundan monitörü kapatıcan bu kadar. monitör kapanınca pc kapanmıyor.
Ben hep öyle sanıyodum monitör kapanınca mouse ile kontrol ediyordum baktım görüntü gelmiyo pc kapalı sanıyodum

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
mustafa kalaycı
BenQ 240 hz öneririm çoğu 360hz den daha iyi diyorlar ama tabi kullanmadım kullanıp yorum yapacak varsa yazabilir.

Mithril

80+ Silver
Ben hep öyle sanıyodum monitör kapanınca mouse ile kontrol ediyordum baktım görüntü gelmiyo pc kapalı sanıyodum
yok be hocam asjfkanfskşaf
BenQ 240 hz öneririm çoğu 360hz den daha iyi diyorlar ama tabi kullanmadım kullanıp yorum yapacak varsa yazabilir.
evet benQ nun modellerinde tn panel kullanılıyor ve ghosting çoook az olduğu için bazı 360hz lere rakip bile olabiliyor ama tn den dolayı görüntü kalitesi çöp oluyor hocam genelde bu yüzden oled ile tn karşılaştırmak pek doğru olmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam size attığım linkteki 17k lık oled hala varmış direk onu alın

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Cengizhan
yok be hocam asjfkanfskşaf

evet benQ nun modellerinde tn panel kullanılıyor ve ghosting çoook az olduğu için bazı 360hz lere rakip bile olabiliyor ama tn den dolayı görüntü kalitesi çöp oluyor hocam genelde bu yüzden oled ile tn karşılaştırmak pek doğru olmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam size attığım linkteki 17k lık oled hala varmış direk onu alın
Link

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Cengizhan
fiyatı 17.5k ya düşürüyor işte. Hocam illaki vardır bir arkadaşınız akrabanız.
Ya akrabalarda belki vardır da şimdi uğraşmak istemiyorum onla yarım saat ne için istıyon bilmem ne bilmem ne senin yokmu fln kafam şişer valla alana kadar

Top Bottom