Gurkanpiro
80+ Platinum
ben tam temu boyum 159 pro ve aula varsendeki build ne peki hocam neler var klavye mouse
ben tam temu boyum 159 pro ve aula varsendeki build ne peki hocam neler var klavye mouse
aynı benben tam temu boyum 159 pro ve aula var
viper v3 proMerhabalar mevcutta valorant bf1 cs2 vb. bir çok fps oyunu oynuyorum fps rekabetçi ağırlıklı oyunları oynuyorum. Mevcutta asus rog strix gladius 3 aim point wireless mouse kullanıyorum. Ajazz aj159 pro düşündüm ama beklemek istemiyorum o kadar sarı sitedende güvenilir satıcıya rastlamadım hepsi haliyle fırsatçı baya. Asus ve ajazzdan çok daha iyi 8 k hz varsa daha üzeri daha iyisi yada onlara benzer bir mouse arıyorum paraya kıyacağım açıkçası. Tutuş şeklim sanırım claw tarz asus çok rahat oluyor elim için. Önerilerinizi bekliyorum.
hocam son olarak önerin ne hem klavye hemde mouse daben tam temu boyum 159 pro ve aula var
Valla hem garantili olsun diye gpx2 önercektim o fiyat nolmuş ozaman gg den scyrox felan al bide pulsara bak onların çok çeşidi var bende tam bilmiyorum ama claw tutuş çoğu klavye işini @freygasm hocama paslıyorum o daha bilgilihocam son olarak önerin ne hem klavye hemde mouse da
napsak hocam ya valla aj159 pro da alabilirim sarı siteden de bir satıcı buldum gram güven vermiyor veled birde ne pazarlık anlıyor ne başka bir şeyValla hem garantili olsun diye gpx2 önercektim o fiyat nolmuş ozaman gg den scyrox felan al bide pulsara bak onların çok çeşidi var bende tam bilmiyorum ama claw tutuş çoğu klavye işini @freygasm hocama paslıyorum o daha bilgili
Yani şahsen 159 pro 1300 1400 den fazla verilmez senin bütçede yüksek daha sağlam bir şey alnapsak hocam ya valla aj159 pro da alabilirim sarı siteden de bir satıcı buldum gram güven vermiyor veled birde ne pazarlık anlıyor ne başka bir şey
bende öyle düşündüm de ne alsam diye düşünüyorum işteYani şahsen 159 pro 1300 1400 den fazla verilmez senin bütçede yüksek daha sağlam bir şey al
WL Sword XMerhabalar mevcutta valorant bf1 cs2 vb. bir çok fps oyunu oynuyorum fps rekabetçi ağırlıklı oyunları oynuyorum. Mevcutta asus rog strix gladius 3 aim point wireless mouse kullanıyorum. Ajazz aj159 pro düşündüm ama beklemek istemiyorum o kadar sarı sitedende güvenilir satıcıya rastlamadım hepsi haliyle fırsatçı baya. Asus ve ajazzdan çok daha iyi 8 k hz varsa daha üzeri daha iyisi yada onlara benzer bir mouse arıyorum paraya kıyacağım açıkçası. Tutuş şeklim sanırım claw tarz asus çok rahat oluyor elim için. Önerilerinizi bekliyorum.
hocam wraithde buldum 2 sini çok iyi duruyorlarda dandikte duruyorlar içine tükürsem mouse çöp olurWL Sword X
Pwnage StormBreaker
Razer Deathadder V3 Pro
sevgiler...
Deathadder alınmaz tr içerisindwysen stok 1k hz olarak geliyor pwnage çok güzel seri lakin yüksek bantta wraith korkutuyor beni pwnage gelirsek sensör yerini ayarlıyabiliyorsun biraz egzotik wl ye gelirsek delik magnezyum alaşımlı mouse güzel omron switchlere gelirsek gecikme değerlerini düşürüyorhocam wraithde buldum 2 sini çok iyi duruyorlarda dandikte duruyorlar içine tükürsem mouse çöp olur8 k hz omron falan diyor nedir bu bilgi verebilir misin 2 üründe iyi storm ve sword razer mi alsam acaba gerçi fiyatlar yakın birbirine