Neler Yeni

FPS Oyunları İçin Mouse Önerisi

sdy.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
fre
Merhabalar mevcutta valorant bf1 cs2 vb. bir çok fps oyunu oynuyorum fps rekabetçi ağırlıklı oyunları oynuyorum. Mevcutta asus rog strix gladius 3 aim point wireless mouse kullanıyorum. Ajazz aj159 pro düşündüm ama beklemek istemiyorum o kadar sarı sitedende güvenilir satıcıya rastlamadım hepsi haliyle fırsatçı baya. Asus ve ajazzdan çok daha iyi 8 k hz varsa daha üzeri daha iyisi yada onlara benzer bir mouse arıyorum paraya kıyacağım açıkçası. Tutuş şeklim sanırım claw tarz asus çok rahat oluyor elim için. Önerilerinizi bekliyorum.
viper v3 pro
lamzu maya x

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Burak
Valla hem garantili olsun diye gpx2 önercektim o fiyat nolmuş ozaman gg den scyrox felan al bide pulsara bak onların çok çeşidi var bende tam bilmiyorum ama claw tutuş çoğu klavye işini @freygasm hocama paslıyorum o daha bilgili
napsak hocam ya valla aj159 pro da alabilirim sarı siteden de bir satıcı buldum gram güven vermiyor veled birde ne pazarlık anlıyor ne başka bir şey

The_efec

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Efe çiçek
peki wraith ten VXE R1 PRO MAX mi yoksa VXE MAD R mi daha iyi fp?

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,792
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler
Merhabalar mevcutta valorant bf1 cs2 vb. bir çok fps oyunu oynuyorum fps rekabetçi ağırlıklı oyunları oynuyorum. Mevcutta asus rog strix gladius 3 aim point wireless mouse kullanıyorum. Ajazz aj159 pro düşündüm ama beklemek istemiyorum o kadar sarı sitedende güvenilir satıcıya rastlamadım hepsi haliyle fırsatçı baya. Asus ve ajazzdan çok daha iyi 8 k hz varsa daha üzeri daha iyisi yada onlara benzer bir mouse arıyorum paraya kıyacağım açıkçası. Tutuş şeklim sanırım claw tarz asus çok rahat oluyor elim için. Önerilerinizi bekliyorum.
WL Sword X
Pwnage StormBreaker
Razer Deathadder V3 Pro

sevgiler...

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Burak
WL Sword X
Pwnage StormBreaker
Razer Deathadder V3 Pro

sevgiler...
hocam wraithde buldum 2 sini çok iyi duruyorlarda dandikte duruyorlar içine tükürsem mouse çöp olur :D 8 k hz omron falan diyor nedir bu bilgi verebilir misin 2 üründe iyi storm ve sword razer mi alsam acaba gerçi fiyatlar yakın birbirine

Gurkanpiro

80+ Platinum
hocam wraithde buldum 2 sini çok iyi duruyorlarda dandikte duruyorlar içine tükürsem mouse çöp olur :D 8 k hz omron falan diyor nedir bu bilgi verebilir misin 2 üründe iyi storm ve sword razer mi alsam acaba gerçi fiyatlar yakın birbirine
Deathadder alınmaz tr içerisindwysen stok 1k hz olarak geliyor pwnage çok güzel seri lakin yüksek bantta wraith korkutuyor beni pwnage gelirsek sensör yerini ayarlıyabiliyorsun biraz egzotik wl ye gelirsek delik magnezyum alaşımlı mouse güzel omron switchlere gelirsek gecikme değerlerini düşürüyor

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,617
İsim
ismail
v3 pro güzel bayadır kullanıyorum öneririm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular