Fps sıcaklık değerleri izleme

unkn4wn

80+
Reaksiyon skoru
48
beyler oyun oynarken falan fps ve gpu cpu sıcaklıklarını detaylı bir şekilde görmek istiyorum . programsız msı afterburner falan olmadan bunları görebileceğim bir vindows komutu vs varmı yada steamdan ayarlayabilir miyiz fps sıcaklık göstergesi

amd ise amd adrenalin yükle kullanımı filanda baya basit ben şuan onu kullanıyorum

amd ise amd adrenalin yükle kullanımı filanda baya basit ben şuan onu kullanıyorum
o program bende var zaten ama ben sağ ütte falan görünmesini istiyorum değerlerin amd programında bu yapılabiliyormu

o program bende var zaten ama ben sağ ütte falan görünmesini istiyorum değerlerin amd programında bu yapılabiliyormu
evet yapılıyor alt r ile gir performansa gir sağda katman var tıkla metrikleri aç

evet yapılıyor alt r ile gir performansa gir sağda katman var tıkla metrikleri aç
gpu şle ilgili herşeye bakılabiliyorken neden aynı şeyleri cpu için yapamıyorum çıkmıyor seçenek sorun bendemi
1759806004283.webp

gpu şle ilgili herşeye bakılabiliyorken neden aynı şeyleri cpu için yapamıyorum çıkmıyor seçenek sorun bendemi Alıntıyı görüntüle
cpu kullanma değerlerin yeterli çünkü bence, diğeri çok komplike kaçıyor. eklenti olmadan mantıklı bir şey ve direk kendi yazılımı doğru sonuçda verir hem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,971
Üyeler
184,709
Son üye
ZAYGOOD
Geri