Minecraft en düşük ayar 50 fps mi ?Arkadaşlar sistemim ryxen 5 1600 8gb RAM gtx 1650 super olmasına eapmen ve pcyi alalı 5 gün oldu şuanlık sadece minecraftabgirdim en düşük ayarlarda 50fps civarı aldım ekran kartımımı felan güncelledim hep ama niye böyle anlamadım
Nvidianın kendi driveriinşallah driver boost kullanmamışsınızdır saçma sapan driver lar yüklüyor bence en iyisi sıfırdan format atın driverları bir daha kurun düzelir
Evet hazır sistem ekran kartı domente geldi game garajdan aldımMinecraft en düşük ayar 50 fps mi ?
Çok saçma. Kartınız arızalı olabilir. Şimdi RAM'i 16 yap düzelir diyenler olacaktır ama bu kadar etkilemez RAM.
PC'niz hazır sistem mi ?
Çok yüksek ihtimal RAM yetersiz geliyor. O sisteme 8GB yazık olmuş.Arkadaşlar sistemim ryxen 5 1600 8gb RAM gtx 1650 super olmasına eapmen ve pcyi alalı 5 gün oldu şuanlık sadece minecraftabgirdim en düşük ayarlarda 50fps civarı aldım ekran kartımımı felan güncelledim hep ama niye böyle anlamadım
Ama genede çok saçmaÇok yüksek ihtimal RAM yetersiz geliyor. O sisteme 8GB yazık olmuş.
Yok değilHocam sürücüleri DDU ile kaldırıp tekrar temiz kurulum yapın. Ve oyun içi sıcaklıklar fazlamı?
Venus V6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alakası yok, yani şöyle durup düşündüm ve sonuç olarak yine alakası olmadığına vardım. Kesinlikle alakası yok.Çok yüksek ihtimal RAM yetersiz geliyor. O sisteme 8GB yazık olmuş.
Bende 8GB Ram var minecraftta 800 FPS Alıyorum Sistem R5 2600 RX570 4GB vs. senin sistemin daha iyi yani ramle bi alaksı yok sen bi format at geçmesse ekran kartında hata %100Ama genede çok saçma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yok değil
İhitimaller bir kaç tane. Ve evet ram bunlardan birisi. Windows tan oyun modunu da kapatın. Yeni bir güncelleme çıkana kadar oyunlarda fps sorununa sebep olabiliyor. Donanımsal bir sorun osa bile, ki buna psu dahil, en azından sistem yeni garantiden değişir.Alakası yok, yani şöyle durup düşündüm ve sonuç olarak yine alakası olmadığına vardım. Kesinlikle alakası yok.