Ellie Williams
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 13,406
Altta bıraktığım arkadaşın dedikleri doğrumu ? Fransaya gitmeyi planlıyordum bu yorumu görünce biraz korktum. 

Tamam eniştesi ile yer değiştirelim. Ben kabulüm. Bayılıyorlar insanları mal yerine koymaya. Dedikleri doğru olabilir de olmayabilir de Türkiye'den iyi olduğu kesin.Altta bıraktığım arkadaşın dedikleri doğrumu ? Fransaya gitmeyi planlıyordum bu yorumu görünce biraz korktum.
Alıntıyı görüntüle
Bir emoji var paylaşmak istemiyorum uyarı alırım diye. Bir hayvan emojisi. Anlamışsındır diye düşünüyorum. Klasik gurbetçilerimiz.Aynen her yerde pahalı bu arkadaş boş konuşmuş, dayısı o kadar ülkesini seviyorsa beğeniyorsa dönsün.
Sorun da o değil mi zaten? 5000 birim maaş alan birinin her istediğini elde edebilmesiCehape zihniyeti dsfıhusdhıfsdhıfds. Arkadaşlar 5000 euro ile kral olursunuz haberiniz olsun.
bu enişte ile yer değiştirebiliyor muyuz ben okeyimAltta bıraktığım arkadaşın dedikleri doğrumu ? Fransaya gitmeyi planlıyordum bu yorumu görünce biraz korktum.
Alıntıyı görüntüle
Teklif etsen "Kurulu düzenim var benim burada, nasıl geleyim ki." der.bu enişte ile yer değiştirebiliyor muyuz ben okeyim
Ev fiyatları yüksek vergiler yüksek .Altta bıraktığım arkadaşın dedikleri doğrumu ? Fransaya gitmeyi planlıyordum bu yorumu görünce biraz korktum.
Alıntıyı görüntüle
klasik gurbetçi cevabı işteTeklif etsen "Kurulu düzenim var benim burada, nasıl geleyim ki." der.
Arkadaşın abarttığı kesin zaten.Ev fiyatları yüksek vergiler yüksek .
Bunlar doğru.
Ama yardım ve maaşlar ona göre abartmış bu arkadaş
Ama ben Sevniyorum fransayı tarihinden ve şuan ki develetinden dolayı.
Gurbetçi:What's up kuzin.Teklif etsen "Kurulu düzenim var benim burada, nasıl geleyim ki." der.
Aynen öyle dostum. 30 bin birime lüks Mercedes'lere binmeye benzemez.Gurbetçi:What's up kuzin.
ben:iyiyim
Gurbetçi : Ülke nasıl?
Ben : Kötü
Gutbetçi : değerini bilmiyorsunuz cennet burası.
Ben : gel o zaman!
Gurbetçi : Kurulu düzenimiz var.