F Furkxn 80+ Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 11 Reaksiyon skoru 0 27 Temmuz 2023 #1 Merhabalar, Acer Nitro 5 laptop alacağım ancak FreeDOS, Endless OS nedir, aynı sistemler midir?
NedoxBey 80+ Bronze Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 1,835 Reaksiyon skoru 727 27 Temmuz 2023 #2 Furkxn yazmış: Merhabalar, Acer Nitro 5 laptop alacağım ancak FreeDOS, Endless OS nedir, aynı sistemler midir? Devamı için tıklayın... FreeDos'ta işletim sistemi yoktur. Endless Os ise bir işletim sistemi Linux bazlı. Ama sonradan Windows yapabilirsiniz.
Furkxn yazmış: Merhabalar, Acer Nitro 5 laptop alacağım ancak FreeDOS, Endless OS nedir, aynı sistemler midir? Devamı için tıklayın... FreeDos'ta işletim sistemi yoktur. Endless Os ise bir işletim sistemi Linux bazlı. Ama sonradan Windows yapabilirsiniz.
SnareEcho 80+ Silver Katılım 29 Nisan 2023 Mesajlar 3,686 Reaksiyon skoru 4,052 27 Temmuz 2023 #3 Furkxn yazmış: Merhabalar, Acer Nitro 5 laptop alacağım ancak FreeDOS, Endless OS nedir, aynı sistemler midir? Devamı için tıklayın... Freedos alırsan işletim sistemini kendin kuracaksın. Endless OS'un da cevabını @NedoxBey hocam vermiş.
Furkxn yazmış: Merhabalar, Acer Nitro 5 laptop alacağım ancak FreeDOS, Endless OS nedir, aynı sistemler midir? Devamı için tıklayın... Freedos alırsan işletim sistemini kendin kuracaksın. Endless OS'un da cevabını @NedoxBey hocam vermiş.