FreeDOS laptopa Windows 11 kuramıyorum

BeXeS

80+
Reaksiyon skoru
9
Arkadaşlar merhaba, FreeDOS laptopuma Windows 11 kuracağım, USB'yi falan her şeyi hazırladım. USB'yi takıp kuruluma geçiyorum ve en son yükle diyorum ama yükleme %100 olduktan sonra bilgisayar kapanıp yeniden kurulum ekranına geliyor. Sebebi nedir? Nasıl çözerim?

Arkadaşlar merhaba, FreeDOS laptopuma Windows 11 kuracağım, USB'yi falan her şeyi hazırladım. USB'yi takıp kuruluma geçiyorum ve en son yükle diyorum ama yükleme %100 olduktan sonra bilgisayar kapanıp yeniden kurulum ekranına geliyor. Sebebi nedir? Nasıl çözerim?
%100 olup kapandıktan sonra usb yi çıkar sonsuz döngüye girersin öyle

Kurulum tamamlandıktan sonra usb belleği çıkartmanız lazım yoksa kurulumu tekrardan yapacaktır.

Normalde yapmaması lazım eskiden vardı öyle durumlar yıllar önce o sorun düzeltildi anakartlarında bir kere önyükleme yaptıktan sonra otomatik önyükleme iptal edilir normal yüklemeye geçirir bios ayarlarından önceliği otomatik değiştiriyor.
İlginç..

Normalde yapmaması lazım eskiden vardı öyle durumlar yıllar önce o sorun düzeltildi anakartlarında bir kere önyükleme yaptıktan sonra otomatik önyükleme iptal edilir normal yüklemeye geçirir bios ayarlarından önceliği otomatik değiştiriyor.
İlginç..
ilginç falan değil hocam ben kaç tane pc ye windows kurdum hep böyleydi usb yi çıkarmazsan başa sarıyo

Deneyeceğim hemen
Laptopun bios açılısta hızlı boot tusundan usb seçersen flash çıkarmasanda kuruluma drvam eder.
Biostan usb yi 1. sıraya alırsan, yukleme tamamlandıktan sonra flashı arkadasların dediği gibi çıkartman gerek.

ilginç falan değil hocam ben kaç tane pc ye windows kurdum hep böyleydi usb yi çıkarmazsan başa sarıyo

2008 de aldığım masa üstü öyleydi.
Daha sonra 2011den itibaren 3-4 tane dizüstü aldım hiçbiri öyle değildi.

Şurada yanlış yapılıyor. İnsanlar gidip bios üzerinden belleği birinci sıraya alıyor bu yanlış sırayı ellemeyin hızlı önyükle tuşu kullnın genelde ESC oluyor. Kapalıysa biostan açabilirsiniz. Bnu yaparsanız sorunsuz kurulum yapar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,744
Üyeler
186,786
Son üye
jagghed
Geri