- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır, neden fullscreen oynamıyorsun ? Merak ettim.Ben bir şeyi anlamadım enable for fullscreen i açınca sadece fullscreende mi gsync oluyor ben butun oyunlarımı pencereli tam ekranda oynuyorum
Hayır, neden fullscreen oynamıyorsun ? Merak ettim.Ben bir şeyi anlamadım enable for fullscreen i açınca sadece fullscreende mi gsync oluyor ben butun oyunlarımı pencereli tam ekranda oynuyorum
Alt tab çekmesi daha uzun sürüyor fullscreendeHayır, neden fullscreen oynamıyorsun ? Merak ettim.
freesync displayportsuz açılmıyormu peki monitör sipariş ettiğimizde dp kablosu gelir miSelamlar, bilmeyen dostlarımız için FreeSync monitörlerde G-Sync nasıl açılır ondan bahsedeceğim. Kısa ve öz bir rehber olacak, rehberimize geçelim.
Öncelikle monitörün ayarlarından FreeSync'i etkinleştirmemiz gerekiyor, FreeSync'i etkinleştirmek için monitörü ekran kartına Display Port ile bağlamamız gerekiyor. FreeSync'i etkinleştirdikten sonra NVIDIA Denetim Masasına giriyoruz. Ardından Ekran kısmından G-SYNC ayarlarına tıklıyoruz. Ve aşağıdaki ayarları tikliyoruz.
✓ Enable G-SYNC, G-SYNC Compatible
✓ Enable for full screen mode
✓ Enable settings for the display model
Bu ayarları yaptıktan sonra 3D Ayarları kısmından 3D Ayarların Yönetilmesine tıklıyoruz bu ayarlardan Monitör Teknolojisine gelip G-SYNC Compatible seçeneğine tıklayıp ayarları kaydediyoruz. İşlem bu kadar, artık monitörde G-Sync açılmış oluyor![]()
DP veya HDMI 1.4/2.0 ile bağlamazsan açamazsın FreeSync.Monitörüm freesync ve ekran kartına hdmı ile bağlı, nasıl oluyor bu (??)
144 Hz monitörlerde bu teknolojiyi açmazsan oyunlarda yırtılma olabiliyor, yırtılmaları engelliyor.bunu yapınca ne oluyor?
DP ile bağlamazsan açamazsın FreeSync.
HDMI ile bağlı ve freesync açık.
HDMI ile bağlı ve freesync açık.DP ile bağlamazsan açamazsın FreeSync.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
144 Hz monitörlerde bu teknolojiyi açmazsan oyunlarda yırtılma olabiliyor, yırtılmaları engelliyor.
Tam hatirlamiyorum fakat aciliyor olmaliElimdeki monitör MSI OPTİX MAG271R 27 İnç 165 HZ Bu monitör de g sync açabilir miyim kimse kullan miyor mu lütfen birisi cevap versin bu konuda ya tam emin olmak istiyorum @Fiery @Mehmet Yılmaz @White Ravens Saygılar
Teşekkür Ederim bana profili değiştiren koca yürekli yönetici.Tam hatirlamiyorum fakat aciliyor olmali
Selamlar, bilmeyen dostlarımız için FreeSync monitörlerde G-Sync nasıl açılır ondan bahsedeceğim. Kısa ve öz bir rehber olacak, rehberimize geçelim.
Öncelikle monitörün ayarlarından FreeSync'i etkinleştirmemiz gerekiyor, FreeSync monitörde G-Sync'i etkinleştirmek için monitörü ekran kartına Display Port ile bağlamamız gerekiyor. FreeSync'i etkinleştirdikten sonra NVIDIA Denetim Masasına giriyoruz. Ardından Ekran kısmından G-SYNC ayarlarına tıklıyoruz. Ve aşağıdaki ayarları tikliyoruz.
NOT: HDMI ile FreeSync açabilirsiniz fakat G-Sync açamazsınız.
Bu ayarları yaptıktan sonra 3D Ayarları kısmından 3D Ayarların Yönetilmesine tıklıyoruz bu ayarlardan Monitör Teknolojisine gelip G-SYNC Compatible seçeneğine tıklayıp ayarları kaydediyoruz. İşlem bu kadar, artık monitörde G-Sync açılmış oluyor![]()
Bende böyleSelamlar, bilmeyen dostlarımız için FreeSync monitörlerde G-Sync nasıl açılır ondan bahsedeceğim. Kısa ve öz bir rehber olacak, rehberimize geçelim.
Öncelikle monitörün ayarlarından FreeSync'i etkinleştirmemiz gerekiyor, FreeSync monitörde G-Sync'i etkinleştirmek için monitörü ekran kartına Display Port ile bağlamamız gerekiyor. FreeSync'i etkinleştirdikten sonra NVIDIA Denetim Masasına giriyoruz. Ardından Ekran kısmından G-SYNC ayarlarına tıklıyoruz. Ve aşağıdaki ayarları tikliyoruz.
NOT: HDMI ile FreeSync açabilirsiniz fakat G-Sync açamazsınız.
ben fotosunu attım o fotoda gsync yazmıyo napıcam?Hayır, neden fullscreen oynamıyorsun ? Merak ettim.