Rehber FreeSync Monitörde G-Sync Açmak

Ben bir şeyi anlamadım enable for fullscreen i açınca sadece fullscreende mi gsync oluyor ben butun oyunlarımı pencereli tam ekranda oynuyorum
Hayır, neden fullscreen oynamıyorsun ? Merak ettim.

Selamlar, bilmeyen dostlarımız için FreeSync monitörlerde G-Sync nasıl açılır ondan bahsedeceğim. Kısa ve öz bir rehber olacak, rehberimize geçelim.

Öncelikle monitörün ayarlarından FreeSync'i etkinleştirmemiz gerekiyor, FreeSync'i etkinleştirmek için monitörü ekran kartına Display Port ile bağlamamız gerekiyor. FreeSync'i etkinleştirdikten sonra NVIDIA Denetim Masasına giriyoruz. Ardından Ekran kısmından G-SYNC ayarlarına tıklıyoruz. Ve aşağıdaki ayarları tikliyoruz.

Enable G-SYNC, G-SYNC Compatible
Enable for full screen mode
Enable settings for the display model

Bu ayarları yaptıktan sonra 3D Ayarları kısmından 3D Ayarların Yönetilmesine tıklıyoruz bu ayarlardan Monitör Teknolojisine gelip G-SYNC Compatible seçeneğine tıklayıp ayarları kaydediyoruz. İşlem bu kadar, artık monitörde G-Sync açılmış oluyor :)
freesync displayportsuz açılmıyormu peki monitör sipariş ettiğimizde dp kablosu gelir mi

bunu yapınca ne oluyor?

Monitörüm freesync ve ekran kartına hdmı ile bağlı, nasıl oluyor bu (??)

Son düzenleme:
DP ile bağlamazsan açamazsın FreeSync.
HDMI ile bağlı ve freesync açık.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

DP ile bağlamazsan açamazsın FreeSync.

144 Hz monitörlerde bu teknolojiyi açmazsan oyunlarda yırtılma olabiliyor, yırtılmaları engelliyor.
HDMI ile bağlı ve freesync açık.

Elimdeki monitör MSI OPTİX MAG271R 27 İnç 165 HZ Bu monitör de g sync açabilir miyim kimse kullan miyor mu lütfen birisi cevap versin bu konuda ya tam emin olmak istiyorum @Fiery @Mehmet Yılmaz @White Ravens Saygılar

Selamlar, bilmeyen dostlarımız için FreeSync monitörlerde G-Sync nasıl açılır ondan bahsedeceğim. Kısa ve öz bir rehber olacak, rehberimize geçelim.

Öncelikle monitörün ayarlarından FreeSync'i etkinleştirmemiz gerekiyor, FreeSync monitörde G-Sync'i etkinleştirmek için monitörü ekran kartına Display Port ile bağlamamız gerekiyor. FreeSync'i etkinleştirdikten sonra NVIDIA Denetim Masasına giriyoruz. Ardından Ekran kısmından G-SYNC ayarlarına tıklıyoruz. Ve aşağıdaki ayarları tikliyoruz.

NOT: HDMI ile FreeSync açabilirsiniz fakat G-Sync açamazsınız.

Bu ayarları yaptıktan sonra 3D Ayarları kısmından 3D Ayarların Yönetilmesine tıklıyoruz bu ayarlardan Monitör Teknolojisine gelip G-SYNC Compatible seçeneğine tıklayıp ayarları kaydediyoruz. İşlem bu kadar, artık monitörde G-Sync açılmış oluyor :)

Kral iyi dedin ama FreeSync'i nereden etkinleştiricez?

Öncelikle monitörün ayarlarından FreeSync'i etkinleştirmemiz gerekiyor, FreeSync monitörde G-Sync'i etkinleştirmek için monitörü ekran kartına Display Port ile bağlamamız gerekiyor. FreeSync'i etkinleştirdikten sonra NVIDIA Denetim Masasına giriyoruz. Ardından Ekran kısmından G-SYNC ayarlarına tıklıyoruz. Ve aşağıdaki ayarları tikliyoruz.

NOT: HDMI ile FreeSync açabilirsiniz fakat G-Sync açamazsınız.

Bende böyle

Hayır, neden fullscreen oynamıyorsun ? Merak ettim.
ben fotosunu attım o fotoda gsync yazmıyo napıcam?

Ekler

• .....png
    .....png
    9.8 KB · Hit: 117
Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,105
Üyeler
190,859