Rehber FreeSync Monitörde G-Sync Açmak

Teşekkürler faydalı bilgi (y)

Benim kasamın arkasında display portu yeri yok. Ekran kartım desteklemiyor mu acaba?

Ekran kartınızda DP girişi bulunuyor.
Tamamdır hocam adamlar hazır sistem olduğu için plastik bir şey ile tozlanmasın diye gizlemiş :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ucuza DP kablo önerin var mıdır?

Tamamdır hocam adamlar hazır sistem olduğu için plastik bir şey ile tozlanmasın diye gizlemiş :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ucuza DP kablo önerin var mıdır?
Almışken iyisini al, sonra sorun yaşama.

Son düzenleme:
Selamlar, bilmeyen dostlarımız için FreeSync monitörlerde G-Sync nasıl açılır ondan bahsedeceğim. Kısa ve öz bir rehber olacak, rehberimize geçelim.

Öncelikle monitörün ayarlarından FreeSync'i etkinleştirmemiz gerekiyor, FreeSync'i etkinleştirmek için monitörü ekran kartına Display Port ile bağlamamız gerekiyor. FreeSync'i etkinleştirdikten sonra Nvidia Denetim Masasına giriyoruz. Ardından Ekran kısmından G-SYNC ayarlarına tıklıyoruz. Ve aşağıdaki ayarları tikliyoruz.

Enable G-SYNC, G-SYNC Compatible
Enable for full screen mode
Enable settings for the display model

Bu ayarları yaptıktan sonra 3D Ayarları kısmından 3D Ayarların Yönetilmesine tıklıyoruz bu ayarlardan Monitör Teknolojisine gelip G-SYNC Compatible seçeneğine tıklayıp ayarları kaydediyoruz. İşlem bu kadar, artık monitörde G-Sync açılmış oluyor :)

Hocam peki hzır sistemlerde Port kablosu geliyor mu

Selamlar, bilmeyen dostlarımız için FreeSync monitörlerde G-Sync nasıl açılır ondan bahsedeceğim. Kısa ve öz bir rehber olacak, rehberimize geçelim.

Öncelikle monitörün ayarlarından FreeSync'i etkinleştirmemiz gerekiyor, FreeSync'i etkinleştirmek için monitörü ekran kartına Display Port ile bağlamamız gerekiyor. FreeSync'i etkinleştirdikten sonra Nvidia Denetim Masasına giriyoruz. Ardından Ekran kısmından G-SYNC ayarlarına tıklıyoruz. Ve aşağıdaki ayarları tikliyoruz.

Bu ayarları yaptıktan sonra 3D Ayarları kısmından 3D Ayarların Yönetilmesine tıklıyoruz bu ayarlardan Monitör Teknolojisine gelip G-SYNC Compatible seçeneğine tıklayıp ayarları kaydediyoruz. İşlem bu kadar, artık monitörde G-Sync açılmış oluyor :)
https://www.itopya.com/asus-25-tuf-...i-dp-freesync-ve-gsync-uyumlu-gaming-monitor/ buna 400 tl fazla vermektense şunu alabilirim o zmn https://www.itopya.com/asus-24-tuf-gaming-vg249q-144hz-1ms-vga-hdmi-dp-fhd-freesync-gaming-monitor/

Öncelikle monitörün ayarlarından FreeSync'i etkinleştirmemiz gerekiyor, FreeSync'i etkinleştirmek için monitörü ekran kartına Display Port ile bağlamamız gerekiyor. FreeSync'i etkinleştirdikten sonra NVIDIA Denetim Masasına giriyoruz. Ardından Ekran kısmından G-SYNC ayarlarına tıklıyoruz. Ve aşağıdaki ayarları tikliyoruz.

hocam ss aldım sağolun da bütün 144hz monitörlerde geçerlimidir?

Geri