Tamamdır hocam adamlar hazır sistem olduğu için plastik bir şey ile tozlanmasın diye gizlemişEkran kartınızda DP girişi bulunuyor.
Almışken iyisini al, sonra sorun yaşama.Tamamdır hocam adamlar hazır sistem olduğu için plastik bir şey ile tozlanmasın diye gizlemiş
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ucuza DP kablo önerin var mıdır?
Selamlar, bilmeyen dostlarımız için FreeSync monitörlerde G-Sync nasıl açılır ondan bahsedeceğim. Kısa ve öz bir rehber olacak, rehberimize geçelim.
Öncelikle monitörün ayarlarından FreeSync'i etkinleştirmemiz gerekiyor, FreeSync'i etkinleştirmek için monitörü ekran kartına Display Port ile bağlamamız gerekiyor. FreeSync'i etkinleştirdikten sonra Nvidia Denetim Masasına giriyoruz. Ardından Ekran kısmından G-SYNC ayarlarına tıklıyoruz. Ve aşağıdaki ayarları tikliyoruz.
✓ Enable G-SYNC, G-SYNC Compatible
✓ Enable for full screen mode
✓ Enable settings for the display model
Bu ayarları yaptıktan sonra 3D Ayarları kısmından 3D Ayarların Yönetilmesine tıklıyoruz bu ayarlardan Monitör Teknolojisine gelip G-SYNC Compatible seçeneğine tıklayıp ayarları kaydediyoruz. İşlem bu kadar, artık monitörde G-Sync açılmış oluyor
Gelmiyor diye biliyorum.
Paugge markasının kablolarını öneririm, almışken kalitelisini alman iyi olur.Hocam peki o kabloları nereden bulabilirim fiyatı ne aralıkta olur iyisi kötüsü olur mu o kabloların
gördüm hocam şimdi teşekkürlerPaugge markasının kablolarını öneririm, almışken kalitelisini alman iyi olur.
https://www.itopya.com/asus-25-tuf-...i-dp-freesync-ve-gsync-uyumlu-gaming-monitor/ buna 400 tl fazla vermektense şunu alabilirim o zmn https://www.itopya.com/asus-24-tuf-gaming-vg249q-144hz-1ms-vga-hdmi-dp-fhd-freesync-gaming-monitor/Selamlar, bilmeyen dostlarımız için FreeSync monitörlerde G-Sync nasıl açılır ondan bahsedeceğim. Kısa ve öz bir rehber olacak, rehberimize geçelim.
Öncelikle monitörün ayarlarından FreeSync'i etkinleştirmemiz gerekiyor, FreeSync'i etkinleştirmek için monitörü ekran kartına Display Port ile bağlamamız gerekiyor. FreeSync'i etkinleştirdikten sonra Nvidia Denetim Masasına giriyoruz. Ardından Ekran kısmından G-SYNC ayarlarına tıklıyoruz. Ve aşağıdaki ayarları tikliyoruz.
Bu ayarları yaptıktan sonra 3D Ayarları kısmından 3D Ayarların Yönetilmesine tıklıyoruz bu ayarlardan Monitör Teknolojisine gelip G-SYNC Compatible seçeneğine tıklayıp ayarları kaydediyoruz. İşlem bu kadar, artık monitörde G-Sync açılmış oluyor
hocam ss aldım sağolun da bütün 144hz monitörlerde geçerlimidir?Selamlar, bilmeyen dostlarımız için FreeSync monitörlerde G-Sync nasıl açılır ondan bahsedeceğim. Kısa ve öz bir rehber olacak, rehberimize geçelim.
Öncelikle monitörün ayarlarından FreeSync'i etkinleştirmemiz gerekiyor, FreeSync'i etkinleştirmek için monitörü ekran kartına Display Port ile bağlamamız gerekiyor. FreeSync'i etkinleştirdikten sonra NVIDIA Denetim Masasına giriyoruz. Ardından Ekran kısmından G-SYNC ayarlarına tıklıyoruz. Ve aşağıdaki ayarları tikliyoruz.