i7 960 lı bilgisayarı diyorsun dimi?Bu adam abdullah abiden sonra favorim oldu adam 1000 TL ye cs go da 130 fps PUBG 100 fps alan cyberpunk ta 30 fps alan bir sistem toplada valla helal olsun halkın dostu oldu adam
o ikisinden daha iyi kral yoktur adamin 1000 tl lik sistemi gorunce dedim canli ders canavaridir herhalFrekans tv düşük bütçe topluyor kendi segmentinde Abdullah Abiden iyi, Abdullah abi daha yüksek fiyatlara sistem topluyor yani demek istediğim ikiside işine emek veren güzel insanlar.
Güzel sistem olmus bu fiyata daha iyisi olamazBu adam abdullah abiden sonra favorim oldu adam 1000 TL ye cs go da 130 fps PUBG 100 fps alan cyberpunk ta 30 fps alan bir sistem toplada valla helal olsun halkın dostu oldu adam
Bu adamda favorim sohbeti vs. SarıyorBu adam abdullah abiden sonra favorim oldu adam 1000 TL ye cs go da 130 fps PUBG 100 fps alan cyberpunk ta 30 fps alan bir sistem toplada valla helal olsun halkın dostu oldu adam
Adam 1000tl'ye 30fps cyberpunk oynuyor helal olsun, birde haQQuşa bakın 4ktl'ye dizdiği sistem cyberpunk oynatamıyor.o ikisinden daha iyi kral yoktur adamin 1000 TL lik sistemi gorunce dedim canli ders canavaridir herhal
Bu adam abdullah abiden sonra favorim oldu adam 1000 TL ye cs go da 130 fps PUBG 100 fps alan cyberpunk ta 30 fps alan bir sistem toplada valla helal olsun halkın dostu oldu adam
Katılmıyorum, abdullah abi de ikinci el falan toplayabilir ama 5000 tl bütçeye 4000 tl bütçeye muazzam bilgisayarların kampanyasını yürüttü abdullah abi(fanboy değilim ikisini de severek izlerim)Frekans tv düşük bütçe topluyor kendi segmentinde Abdullah Abiden iyi, Abdullah abi daha yüksek fiyatlara sistem topluyor yani demek istediğim ikiside işine emek veren güzel insanlar.