hayriPotter
80+
- Reaksiyon skoru
- 35
Fringe benzeri X-Files hariç bilim kurgu temalı güzel dizi önerir misiniz? Uzay temalıda olabilir
Yaş çok önerebilirsinDostum yaş kaç sana birkaç dizi önereyim
Burdan sen dahil herkese önereyim. Sizlere 2 tane dizi önereceğim. Ben izlerken çok farklı duygular hissettim. Mutlaka izleyin.Yaş çok önerebilirsin
Silo izlendi güzeldi evet loki önerildi ama böyle sürükleyici olmasını ve diğer bölüme heyecanla geçmeyi istiyorum--- Silo --- da iyidir.
Loki sıkmaz emin olSilo izlendi güzeldi evet loki önerildi ama böyle sürükleyici olmasını ve diğer bölüme heyecanla geçmeyi istiyorum
@Allahyolunda yaşımı filan sorduğu için önce onlara bakayım diyorum merak ettimLoki sıkmaz emin ol
Thor un kurnaz kardeşidir.
Bilim kurgu değilki önerdikleri. Fragmanlarını izledim çok sıkıcı@Allahyolunda yaşımı filan sorduğu için önce onlara bakayım diyorum merak ettim![]()
Bilim kurgu değil.Bilim kurgu değilki önerdikleri. Fragmanlarını izledim çok sıkıcı![]()
Yaş düşük olabilirde ama okuduğumu anlayabiliyorum hala şükür.Bilim kurgu değil.
Senin yaş biraz düşük galiba![]()
3 cisim ne hocam. Ben izledim ciddi anlamda boş bir diziydiLoki öneririm.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bide --- 3 Cisim Problemi ---
Fena sarıyor Spoiler vermeyin izleyen varsa.
Adam fringe benzeri diyor. Bilim kurgu diyor yaş soracagina okuma yazma ogrenBurdan sen dahil herkese önereyim. Sizlere 2 tane dizi önereceğim. Ben izlerken çok farklı duygular hissettim. Mutlaka izleyin.
The Banshee
The Truth About the Harry Quebert Affair