Ön taraf 3 fan mesh panel, işini görür gibi.Frisby FC-9320G arkadaşlar el capitan aldım fakat stoktaki kasa olmadığı için bu vardı bunu almak zorunda kaldım bu kasa da çok kötü hava döngüsü fln ne yapmamı önerirsiniz?
Ben işelmci için arctic freezer almayı düşünüyorum siz ne önerirsiniz yeni fan alınca diğer stok fanı oraya takabilir miyimÖn taraf 3 fan mesh panel, işini görür gibi.
İstiyorsan ilerleyen zamanda üst tarafa 2 fan daha takabilirsin, ekstra 2 fan yuvası var yukarıda.
Ben işelmci için arctic freezer almayı düşünüyorum siz ne önerirsiniz ye fan alınca diğer stok fanı oraya takabilir miyim
Peki bulursam, stok fanı arka egzoz mu yapayımİndirimlere bak, ona göre bir şeyler al.
Geçen Cuma günü Frozr S 299 TL'den satılıyordu.
Yarın yine indirimler var, belki güzel bir soğutucu bulursun.
![]()
Gaming Gecesi | Cuma Gecesi 22:00’de Buluşalım!
İncehesap Gaming Gecesi’nde en yeni gaming ürünlerinde en iyi fiyatlar seni bekliyor! Hızlı olan fırsatları yakalıyor!www.incehesap.com
Alıntıyı görüntüle
Bir videosu var mı yapmayı bilmiyorum da.Öndeki fanları 1 tık geriye tak ciddi fark oluşuyormuş.
Egzoz fanın var zatenPeki bulursam, stok fanı arka egzoz mu yapayım
Post automatically merged:
Bir videosu var mı yapmayı bilmiyorum da.
Bilgim yok sabah bir konuda görmüştüm.Peki bulursam, stok fanı arka egzoz mu yapayım
Post automatically merged:
Bir videosu var mı yapmayı bilmiyorum da.
Tamam, teşekkür ederim işlemciye fan aldığımda stok fanı ne yapayımEgzoz fanın var zaten
Sana gelen kasanın ön tarafında 3 tane RGB fan
Arka tarafında 1 tane RGB Egzoz fan var.
İstersen kenarda yedek olarak tut, yeni aldığın soğutucu herhangi bir arıza yaparsa onu kullanırsın.Tamam, teşekkür ederim işlemciye fan aldığımda stok fanı ne yapayım
O stok fanı çıkarınca yukarıdaki 2 slot dan birine takamam dimi uymaz orayaİstersen kenarda yedek olarak tut, yeni aldığın soğutucu herhangi bir arıza yaparsa onu kullanırsın.
Kule soğutma alacağın için, gerek yok böyle aksiyonlara.O stok fanı çıkarınca yukarıdaki 2 slot dan birine takamam dimi uymaz oraya
Normal stokta verilen corsair delta rgb kasası ile çok açık ara bir farkı var mıdır performans konusunda o açığı nasıl kapayabilirim? (Benim de ilk kasam her şey çok güzel temizinden olsun istiyorum böyle şanssızlıklar gelinceKule soğutma alacağın için, gerek yok böyle aksiyonlara.
Öndeki 3 fandan giren soğuk hava, kule soğutucunun fanına giriyor.
Oradan da soğutma bloğunun içinden geçip, egzoz fandan çıkıyor.