frisby kasa sizce nasıl?

Kasa bir ihtimal iyidir ancak markası Frisby olup da iyi olan bir güç kaynağı görmedim ben. Tavsiye etmem.

kasa olabilir ama psu başka marka almakta fayda var.

Güç kaynağı iyi değil.

o kasaya o para verilmez. Kendi Kasam:
80+ ve güvenli bi PSU. 2 Ay Oldu daha bir sıkıntısını görmedim. RTX 2060, Ryzen 5 2600 ile 20 TL fark oluşturdu faturamda.

Frisby markasına güven olmaz

o psu ya pc emanet edilmez

o kasaya o para verilmez. Kendi Kasam:
80+ ve güvenli bi PSU. 2 Ay Oldu daha bir sıkıntısını görmedim. RTX 2060, Ryzen 5 2600 ile 20 TL fark oluşturdu faturamda.
hava akışı nasıl kasanın seninkinin

hava akışı nasıl kasanın seninkinin
Gayet güzel. 30-37 db ses çıkartıyor telefonun dediğine göre. Altta ve Üstte toz filtreleri var zaten. Fanların ışıklarını ayarlayamıyorsun kendi RGB bir şekilde dönüyor. 2 Ay oldu daha ama fazla tozlanma yok kasada. Olan tozda ya ekran kartının fanında yada kasa nın üzerinde. anakartta zerre toz yok.

Gayet güzel. 30-37 db ses çıkartıyor telefonun dediğine göre. Altta ve Üstte toz filtreleri var zaten. Fanların ışıklarını ayarlayamıyorsun kendi RGB bir şekilde dönüyor. 2 Ay oldu daha ama fazla tozlanma yok kasada. Olan tozda ya ekran kartının fanında yada kasa nın üzerinde. anakartta zerre toz yok.
toz fitresi var demi

Ben frisby markasını pek tavsiye etmem ama senin bütçene bağlı eğer düşük bütçen varsa alabilirsin çok problem olmaz.

Hocam ben kasayı dış görünüş olarak beyendim alıram psu yarı alıcam birde fanları anakartın rgb kısmına bağlaya biliyotmuyuz ?

Geri