Frisby PSU alınır mı

Wanexline

80+
Reaksiyon skoru
9
Bütçe
650
power calculator'dan baktım 310W çıktı bende böyle bir filtreleme yaptım en başta FRISBY marka PSU'lar çıktı. Bunlar arasından alınabilecek en iyisi nedir? Yada Frisby alınır mı?

hissediyorum Alman Boxer geliyor

/ironi dışında gerçekten çok kötü bir psu

power calculator'dan baktım 310W çıktı bende böyle bir filtreleme yaptım en başta FRISBY marka PSU'lar çıktı. Bunlar arasından alınabilecek en iyisi nedir? Yada Frisby alınır mı?
Daha bugün saat 3:30 4:00 gibi 2060 11400f kasa toplattim frisby psu kullandım şimdilik bir sıkıntı yok

attığınız PSU kaliteli midir? 16 yıllık kasayı tepe tepe kullandım topladığımı da kullanacağım.yani en fazla kaç yıl gideri var?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ben şahsen xigmatek yada fsp seçerdim bu bütçeye
bu nasıl? son zamanda bir fiyat fırlaması olmuş düşer mi?

Daha bugün saat 3:30 4:00 gibi 2060 11400f kasa toplattim frisby psu kullandım şimdilik bir sıkıntı yok
1 ay sonra etkisini görürsün hocam

attığınız PSU kaliteli midir? 16 yıllık kasayı tepe tepe kullandım topladığımı da kullanacağım.yani en fazla kaç yıl gideri var?

Apu sistemin herhalde aercool vx yeterli.

sisteminin özelliklerini yazsan daha iyi sonuça varırız xigmatek kötü değil ama uzun süreli kullanımda ne olur bilemem uuzun ömürlü istiyorsan bi tık bütçeni artırman iyi olur

beyler banada bi el atın be hala karar verip alamadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,439
Üyeler
195,627
Son üye
MΛLENI͛A
Geri