Neler Yeni

Full Setup Diziyorum

Sypreus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Mehmet Emre
adam full asus rog diziyor galax öneriliyor yüzyılın komdedisi
Mesaj otomatik birleştirildi:

5090 altını almazsınız 4k 240 ve üzeri için

Konu sahibi ekran kartına fazla para harcamak istemiyorum diyor 5090 öneriyorsunuz. Kasa bu olacak diyor ROG kasa linki atmışsınız.

5090 1080p 480hz kullanacağım için gerekli olmaz herhalde

Bu arada önerilerin için teşekkürler ama kasayı Havns ve işlemciyi ryzen 9 7950x3d alacağım sence hangisi daha iyidir işlemci olarak
İş yapmıyorsan 7950x3d gereksiz o paraya 9800x3d var hatta 7800x3d yeterli olacaktır.

N-Ra

80+
Konu sahibi ekran kartına fazla para harcamak istemiyorum diyor 5090 öneriyorsunuz. Kasa bu olacak diyor ROG kasa linki atmışsınız.

İş yapmıyorsan 7950x3d gereksiz o paraya 9800x3d var hatta 7800x3d yeterli olacaktır.
İş yapmıyorum fakat genelde çok çekirdekli işlemcilerde daha iyi performans veren oyunları oynuyorum

Sypreus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Mehmet Emre
İş yapmıyorum fakat genelde çok çekirdekli işlemcilerde daha iyi performans veren oyunları oynuyorum
Hocam bütçe sorunu yoksa çözünürlüğe ve oynadığınız türe göre isteğiniz doğrultusunda bir sistem dizelim.

N-Ra

80+
Hocam bütçe sorunu yoksa çözünürlüğe ve oynadığınız türe göre isteğiniz doğrultusunda bir sistem dizelim.
dediğim monitör hem 4k hem 1k destekliyor ekran kartı minimum ne olur yani para harcamak istemiyorum dedim ama oynatsın işlemci ise ryzen 9 7950x3d
Kasa Havns
Diğer parçalar ne olacak hiç bilmiyorum 4 slot ram kullanmayı düşünüyorum ondan anakart güçlü olmalı birde rgb si olmayan soğutma açısından en performanslı kasa fanları güzel olur sıvı soğutucu da aynı şekilde

Top Bottom