Furkmark testi sonuçlarım nasıl?

Huseyinatik

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
407
XFX RX 5500XT 8 GB Ekran kartımı 5 dakika furkmark testine soktum fakat değerler iyi mi kötü mü bilmiyorum lütfen bilenler sonucu değerlendirsin.
FPS:14
MAX SICAKLIK: 71 derece

XFX RX 5500XT 8 GB Ekran kartımı 5 dakika furkmark testine soktum fakat değerler iyi mi kötü mü bilmiyorum lütfen bilenler sonucu değerlendirsin.
FPS:14
MAX SICAKLIK: 71 derece
sıcaklık gayet iyi ortalama fps değerini verirsen ve puanını söylersen daha iyi değerlendirebiliriz

Emin misiniz? sistemi yeni aldımda ekran kartında sorun olabilirmi diye düşünmekteyimde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sıcaklık gayet iyi ortalama fps değerini verirsen ve puanını söylersen daha iyi değerlendirebiliriz
puan nerde yazıyor onu göremedim fps tam olarak 14-16ydı.Çok düşük değil mi ya bilmediğimden soruyorum.

Emin misiniz? sistemi yeni aldımda ekran kartında sorun olabilirmi diye düşünmekteyimde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

puan nerde yazıyor onu göremedim fps tam olarak 14-16ydı.Çok düşük değil mi ya bilmediğimden soruyorum.
testin ayarları var 8x msaa veya msaa off ayrıca ultra high modları vesaire bunlara göre aldığınız puan ve fps fark eder youtube girip RX 5500XT furmark yazın videoda yapılan testin aynısını tekrarlayıp aynı fpsleri alıyormusunuz ve sıcaklık değeriniz ile puanınız yaklaşık olarak denk geliyor mu inceleyin en iyi bu şekilde anlayabilirsiniz

normal merak etmeyin amd ekran kartları furmakta düşük fps alıyor benim 5600xt 20 fps alıyor

Geri