lexerotk
80+ Bronze
wp engine değil windowsun kendi enginei var arkaplandaki wallpaperı değiştiriyo. klasör dışlama diye aratırsan çıkar arama çubuğundaHocam kulaklığım mikrofonlu ve daha alalı 1 ay oldu. BU sorun bundan öncede vardı. Denerim yinede isterseniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Wallpaper engine kuruluydı bi ara ama sildim sonradan. 2. dediğinizi anlamadım
hocam bi su videiyu izleyin ona gore konusunPeki hocam ben bilmiyorum siz undervolt yapıp FPS arttırın.
İşlemci nedir?
O kapalı hocam sabit windows 11 wallpaper ı kullanıyorum. Tüm dışlamaları kaldırdım.wp engine değil windowsun kendi enginei var arkaplandaki wallpaperı değiştiriyo. klasör dışlama diye aratırsan çıkar arama çubuğunda
hmm belki win 11 sıkıntılıdır win 10 kursan, var mı bi usb bellek atıp kurabileceğinO kapalı hocam sabit windows 11 wallpaper ı kullanıyorum. Tüm dışlamaları kaldırdım.
hayır düşmüyor stok hızda kalıyor sadece voltaj ve power limit kısılıyor daha az enerji harcıyor daha serin çalışıyorHocam performansım fazla düşer diye korkuyorum. Birde 85 derece üstüne çıkmadığı sürece fazla sıkıntı yok diyorlardı.
İzledim bir artış yok sıcaklık sorunu olan bir kart yani kısma değeri olan 83 85'i geçen bir kartta iyileştirme yapılmış e yani? Slikon lottery konusu bunu denemek ki arkadaşın denemeye ihtiyacı yok alıntı yaptığınız mesaj core clocka undervolt diyen birini savunmayı içeriyorsa azıcık zahmet edip google yapın.hocam bi su videiyu izleyin ona gore konusun
Hocam Windows 11 de daha azaldı. Ben zaten Windows 10 kullanıyordum. Sonradan Windows Update ten yükselttim.hmm belki win 11 sıkıntılıdır win 10 kursan, var mı bi usb bellek atıp kurabileceğin
Hocam hic bir dezavantajı yokmu yani? O zaman bunu herkesin yapması gerekmezmi?hayır düşmüyor stok hızda kalıyor sadece voltaj ve power limit kısılıyor daha az enerji harcıyor daha serin çalışıyor
dezavantajı yok stok ayarda hızları çalışıyor daha serin çalışıyor bana kalırsa overlock yapmayan herkesin undervolt yapması gerekli daha az enerji daha serin çalışması için ama çoğu haklı olarak çok uğraşmak istemiyor çok uğraşılcak bir şey değil ama yine de ilgilenmiyorlarHocam Windows 11 de daha azaldı. Ben zaten Windows 10 kullanıyordum. Sonradan Windows Update ten yükselttim.
Hocam hic bir dezavantajı yokmu yani? O zaman bunu herkesin yapması gerekmezmi?
Hocam ağır bir işlem yapıyorum mesela o zaman karta voltaj yetmeme gibi bişey olurmu?dezavantajı yok stok ayarda hızları çalışıyor daha serin çalışıyor bana kalırsa overlock yapmayan herkesin undervolt yapması gerekli daha az enerji daha serin çalışması için ama çoğu haklı olarak çok uğraşmak istemiyor çok uğraşılcak bir şey değil ama yine de ilgilenmiyorlar
hayır zaten undervolt yaptıktan sonra yine stress testi yapacaksın stabil mi diye öyle isteiğin voltaja indiremiyorsunHocam ağır bir işlem yapıyorum mesela o zaman karta voltaj yetmeme gibi bişey olurmu?
Normal gibi ama hospot ve memory 90 larda geziyor muhtemelen o bir tık fazla çünkü vramlerde lehimler ayrı ayrı olur ısındıkça arası açılır uzun kullanımda bir anda görüntü kesilebilir bir UV deneyebilirsin, zararı veya performans düşüklüğü kesinlikle yoktur <3INNO3D RTX 3060 Twin 2x Ekran kartıma furmark testi yaptım ve bi 13dk çalıştırdım.
Test sonunda ise şu ekran görüntülerini aldım. Sonuçlar iyi midir??
oo hocam her denemem için 10 dakika çalıştırcammı?hayır zaten undervolt yaptıktan sonra yine stress testi yapacaksın stabil mi diye öyle isteiğin voltaja indiremiyorsun
Hocam ama kullanılan vram 1400mb?Normal gibi ama hospot ve memory 90 larda geziyor muhtemelen o bir tık fazla çünkü vramlerde lehimler ayrı ayrı olur ısındıkça arası açılır uzun kullanımda bir anda görüntü kesilebilir bir UV deneyebilirsin, zararı veya performans düşüklüğü kesinlikle yoktur <3
evetoo hocam her denemem için 10 dakika çalıştırcammı?
Hocam ama kullanılan vram 1400mb?