Neler Yeni

FuryLevel ın Yeni Beyaz Uygun Fiyatlı Kablosuz Kulaklığı

En İyi Cevap
1
Kupon almayı unutmayın arkadaşlar ürünü satın almadan önce

400₺ ve üstü 60₺ kupon var şuan bitmeden alın ondan sonra Nays ile satın alımı gerçekleştirin.
aldıktan sonra gördüm ah be

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,620
İsim
Kerem Çavuş
Nays ile 830'a geldi hadi bakalım, bu mu daha iyi yoksa sennheiser gsp 301 mi görücez :D
gsp 301 blackshark v2 den iyi bundan kötü olcağını sanmıyorum :) , wireless olayı çok başka bişey ama g535de tatmıştım

HalilCK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Halil Çalık
Kupon almayı unutmayın arkadaşlar ürünü satın almadan önce

400₺ ve üstü 60₺ kupon var şuan bitmeden alın ondan sonra Nays ile satın alımı gerçekleştirin.
Bende 200tl üzeri 40 vardı ya 400tl 60 göremedim

Aedcre

80+
Sayfadan alınan kuponlar sanıyorum ki mobil de geçerli normal webde gözükmeyebilir bilginize.

Sellier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
869
İsim
Deniz
gsp 301 blackshark v2 den iyi bundan kötü olcağını sanmıyorum :) , wireless olayı çok başka bişey ama g535de tatmıştım
Bence de :D, marshall major 3 var zaten, 2 saatten fazla takınca kulaklarını acıtıyor keşke böyle bi yanı olmasa hiç aramıycam kablosuz kulaklık da işte, bir de bluetooth kulaklıklar çok kopma yapıyor, wireless bakalım nasıl olucak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Uçuyormuş kaçıyormuş geldiğinde bakcaz artık
Harbiden çoşturdular burda bakalım

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,620
İsim
Kerem Çavuş
Bence de :D, marshall major 3 var zaten, 2 saatten fazla takınca kulaklarını acıtıyor keşke böyle bi yanı olmasa hiç aramıycam kablosuz kulaklık da işte, bir de bluetooth kulaklıklar çok kopma yapıyor, wireless bakalım nasıl olucak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Harbiden çoşturdular burda bakalım
bluetooth bence de hiç sağlıklı değil wireless olması yeterli

Top Bottom