- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 5,972
O zamana kadar kalır umarımknk aceleci davranmak istemiyorum açıkcası mik testi falan görüp almam lazım , videosu çıksın hoşuma giderse alırım
O zamana kadar kalır umarımknk aceleci davranmak istemiyorum açıkcası mik testi falan görüp almam lazım , videosu çıksın hoşuma giderse alırım
aldıktan sonra gördüm ah beKupon almayı unutmayın arkadaşlar ürünü satın almadan önce
![]()
Süper Tık Hızı Kuponlar - n11
Süper Tık Hızı Kuponlar ile en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ürünlerin hemen incele.www.n11.com
400₺ ve üstü 60₺ kupon var şuan bitmeden alın ondan sonra Nays ile satın alımı gerçekleştirin.
gsp 301 blackshark v2 den iyi bundan kötü olcağını sanmıyorumNays ile 830'a geldi hadi bakalım, bu mu daha iyi yoksa sennheiser gsp 301 mi görücez![]()
Bende 200tl üzeri 40 vardı ya 400tl 60 göremedimKupon almayı unutmayın arkadaşlar ürünü satın almadan önce
![]()
Süper Tık Hızı Kuponlar - n11
Süper Tık Hızı Kuponlar ile en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ürünlerin hemen incele.www.n11.com
400₺ ve üstü 60₺ kupon var şuan bitmeden alın ondan sonra Nays ile satın alımı gerçekleştirin.
ödeme adımında kuponlarıma baktın mıBende 200tl üzeri 40 vardı ya 400tl 60 göremedim
çok iyi çok süper diye gazı verdiler aldım gelsin bakıcam artıkolayı ne bunun
İnceleme vb olmadan almam ben yaçok iyi çok süper diye gazı verdiler aldım gelsin bakıcam artık![]()
ben inceleyim gelsin deİnceleme vb olmadan almam ben ya![]()
Uçuyormuş kaçıyormuş geldiğinde bakcaz artıkolayı ne bunun
Bence degsp 301 blackshark v2 den iyi bundan kötü olcağını sanmıyorum, wireless olayı çok başka bişey ama g535de tatmıştım
Harbiden çoşturdular burda bakalımUçuyormuş kaçıyormuş geldiğinde bakcaz artık
bluetooth bence de hiç sağlıklı değil wireless olması yeterliBence de, marshall major 3 var zaten, 2 saatten fazla takınca kulaklarını acıtıyor keşke böyle bi yanı olmasa hiç aramıycam kablosuz kulaklık da işte, bir de bluetooth kulaklıklar çok kopma yapıyor, wireless bakalım nasıl olucak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Harbiden çoşturdular burda bakalım