Normal. Neden normal olmasin ki?Erkeklerin en iyi bildiği şeylerden bazısı futboldur. En kötü 2-3 bilgileri vardır. Ama benim gram bilgim yok, ve futbolu sevmiyorum. Maçlarıda izlemiyorum. Hiçte maça gitmedim. Normal mi![]()
O sırada voleybol bile bilen bennormaldir. bu her kızın voleybol oynamaması/bilmemesi ile aynıdır
Ben Çok iyi takip ederim.]
O sırada voleybol bile bilen ben![]()
BEN MAÇ İZLEMEM AMA ÇOK AMATÖR YADA YARI PROFESYONEL MAÇLARI İZLEMİŞİM YADA OYNAMIŞIMDIRBen Çok iyi takip ederim.
BEN MAÇ İZLEMEM AMA ÇOK AMATÖR YADA YARI PROFESYONEL MAÇLARI İZLEMİŞİM YADA OYNAMIŞIMDIR
Erkeklerin en iyi bildiği şeylerden bazısı futboldur. En kötü 2-3 bilgileri vardır. Ama benim gram bilgim yok, ve futbolu sevmiyorum. Maçlarıda izlemiyorum. Hiçte maça gitmedim. Normal mi![]()
Gayet normal zorla sevecek degilsin yaErkeklerin en iyi bildiği şeylerden bazısı futboldur. En kötü 2-3 bilgileri vardır. Ama benim gram bilgim yok, ve futbolu sevmiyorum. Maçlarıda izlemiyorum. Hiçte maça gitmedim. Normal mi![]()
@Windows 10 Aşığıyım senin birlik kanka.Her g@y bireyde görünür bu durum aSFDASFDFADS çok takma fikirlerine saygı duyuyoruz afsdAFDS
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
O sırada voleybol bile bilen ben![]()