yaman..k
80+ Bronze
Al dursun kenarda dolar 34 oldu zaten bu fiyata keycaps alamassın.yedek olarak alınır mı
Al dursun kenarda dolar 34 oldu zaten bu fiyata keycaps alamassın.yedek olarak alınır mı
Hocam yeni hesap açarak alın 100 tl lik kupon veriyor ben 209 TL'ye aldım dürüm parasına mekanik klavye300TL klavye yok ki. 900tl civarı hep dedikleriniz.
çekeyim o zaman hemen 1 taneAl dursun kenarda dolar 34 oldu zaten bu fiyata keycaps alamassın.
Hocam yeni hesap aç 209 TL'ye geliyorçekeyim o zaman hemen 1 tane
Hocam yeni hesap aç 209 TL'ye geliyor
Hocam başa tutturun yeni hesap açarak SELAM100 koduyla ürün 209TL’ye geliyorHaydi inşallah mekanik çıkar da bu kadar insanı yanlış yönlendirmiş olmayım yorumlara bakarsak öyle.
En azından 1-2 yıl götürse de iyi yani.
Kanka ben bütün hesaplarda aynı tel numarasını kullanıyorum önceki hesaptan yeni hesaba alıyor numarayıBende artık telefon no kalmadı hesap açamıyorum.
Membrane ofis klavyesi yani, oyun oynanır mı iyi kötü oynanır uzun süre bozulmaz.300TL klavye yok ki. 900tl civarı hep dedikleriniz.
Hocam ucuz switch kullanıyorlar ucuz klavyelerde ondan dolayı çabuk bozuluyor garanti ile uğraşırım derseniz alınabilir.Hocam ucuz diye kalitesiz diyemeyiz kesinlikle bozuacak diye bir şey yok zaten 2 yıl garantiside var zaten.
bitirdik stoğuFiyat artmış
Hocam bunlarda çok ofis işine kaçıyor ışık takıntım yok ama göze hoş gelmiyor.Membrane ofis klavyesi yani, oyun oynanır mı iyi kötü oynanır uzun süre bozulmaz.
Hocam ucuz switch kullanıyorlar ucuz klavyelerde ondan dolayı çabuk bozuluyor garanti ile uğraşırım derseniz alınabilir.