🔥İndirim G.Skill Trident Z Ramlerde İndirim

SatisFaction

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,127
Kullanıcı fiyatı ve 2. el satış fiyatlarından indirime girmiş değerlendirilebilir.

ekran kartı fiyatına ram alınmaz delirmeyin arkadaşlar pls.

2 ram için 33 k verilmez çook paranız varsa gidin sokak hayvanlarını besleyin yardıma ihtiyaç duyan insanlara yardım edin ama bu paraları vermeyin her şeyin bir ederi var

Dünkü değerdi bu asla değmez

Kullanıcı fiyatı ve 2. el satış fiyatlarından indirime girmiş değerlendirilebilir.

bence fiyatlar düşecek sinerji elden çıkarmaya çalışıyor :D dünde kampanya yaptılar çünkü

ekran kartı fiyatına ram alınmaz delirmeyin arkadaşlar pls.
Bu fiyatlar nerelere gitmiş böyle be, şundan iki tane kitle şu anki sistemimi topladım şaka gibi. Yeni sistem kurmaya çalışanlara sabır diliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bence fiyatlar düşecek sinerji elden çıkarmaya çalışıyor :D dünde kampanya yaptılar çünkü
Bence fiyat düşmesi sebebi gerçekten satamamalarından dolayı. Ben fiyat düşeceğini bu yılda hiç beklemiyorum, aksine %50 daha artar bu sene sonuna kadar.

ekran kartlarında indirim yaparlar mı sizce sinerjiden gigabyte aero 5080 almayı dusunuyorum yarın

suanda 77 k peşine 3 taksitle alacagım 2730 boost clock ile listede baslarda
Fena değil aslında genel 5080 fiyatlandırmasına bakarsak. Az kullanılmışı depoda 73'e falan gidiyordu bir ara.

Fena değil aslında genel 5080 fiyatlandırmasına bakarsak. Az kullanılmışı depoda 73'e falan gidiyordu bir ara.
kesinlikle bu fiyatlarda ekran kartı alırken insanlar 3-5 k ucuz dıye ıkıncı ele gırmesıne anlam veremıyorum. yalnız tek kafamı kurcalayan gigabyte ekran kartlarında sıvı macun akması sorunu yasayanlar olmus. dik kullanmayacagım ayrıca 4 yıl garanti verdikleri için sanırım bununla devam edeceğim.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-02-11 144243.webp
    Ekran görüntüsü 2026-02-11 144243.webp
    25.7 KB · Hit: 24
kesinlikle bu fiyatlarda ekran kartı alırken insanlar 3-5 k ucuz dıye ıkıncı ele gırmesıne anlam veremıyorum. yalnız tek kafamı kurcalayan gigabyte ekran kartlarında sıvı macun akması sorunu yasayanlar olmus. dik kullanmayacagım ayrıca 4 yıl garanti verdikleri için sanırım bununla devam edeceğim.
Bunda da mı sıvı metal varmış?

Geri