Neler Yeni

G-SYNC AÇILMALI MIDIR?

oguzbeey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
oğuz
Arkadaşlar selam monitörü aldığım günden beri anlamadıgım bir şey var. monitör ayarlarında adaptive sync diye bir özellik var onu açınca nvidia denetim masaında g-sync özelliği geliyor bu ne işe yarıyor biri mala anlatır gibi bana anlatabilir mi?

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,530
İsim
Mehmet Aslan
Arkadaşlar selam monitörü aldığım günden beri anlamadıgım bir şey var. monitör ayarlarında adaptive sync diye bir özellik var onu açınca nvidia denetim masaında g-sync özelliği geliyor bu ne işe yarıyor biri mala anlatır gibi bana anlatabilir mi?
görüntüdeki yırtılmayı engelliyor. Mesela bir fps oyununda fareyi hızlıca sağa sola çevirdiğinde etraf bulanıklaşırya veya bazı hikayeli oyunlarda görüntüde kesilmeler kaymalar falan olur , bunlara yırtılma deniyor. Bu özellikte onun olmasını engelliyor , kısaca daha keskin ve temiz görüntü alıyorsun.

oguzbeey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
oğuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
görüntüdeki yırtılmayı engelliyor. Mesela bir fps oyununda fareyi hızlıca sağa sola çevirdiğinde etraf bulanıklaşırya veya bazı hikayeli oyunlarda görüntüde kesilmeler kaymalar falan olur , bunlara yırtılma deniyor. Bu özellikte onun olmasını engelliyor , kısaca daha keskin ve temiz görüntü alıyorsun.
cs2 oynuyorum açmalı mıyım

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,530
İsim
Mehmet Aslan

oguzbeey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
oğuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Açabilirsin tabi sana kalmış , aç farkına bak hoşuna giderse kalsın :kekw:
şu anda test ediyorum da oyun biraz daha kaymak gibi oldu sanki mouseyi sağa sola çevirirken bi ekran bulanıklaşıp geç geliyodu şimdi o tamamen kalktı bide sanki oyun hızlanmış gibi oldu daha aktif refleks gösterebiliyorum

Top Bottom