G29 mu t248 mi almalıyım

growtopia

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
5
Arkadaşlar ets2 asetto forza beamng gibi oyunları çok oynuyorum benim arkadaş g29 aldı araba oyunlarından çıkmıyor kendisinin arabası var gerçektede böyle diyor çok iyi gözüküyor hangisini alayım birde ikinci el alınır mı alırken neye dikkat etmeliyim

Arkadaşlar ets2 asetto forza beamng gibi oyunları çok oynuyorum benim arkadaş g29 aldı araba oyunlarından çıkmıyor kendisinin arabası var gerçektede böyle diyor çok iyi gözüküyor hangisini alayım birde ikinci el alınır mı alırken neye dikkat etmeliyim
T248 ve ikiside sıfır alınmaz.

ikisinide almamalısın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

g29a iyi diyen adam zevk sahibi değildir takur tukur eden bomboş hissiyatlı gerçek araba deneyiminden çok uzak bir set ve artık çok alternatifi var az daha koyunca

T248in avantajları ve eksileri neler g29a göre
Eksisi yok artısı ilk ve en büyük artısı hybrid drive olması bi direct drive tabii ki değil fakat G29 un dişli sisteminden kat kat iyi ve güçlü, sonra üstünde ekranı var farklı profiller arasına geçiş yapabiliyorsun eğer oyun destekliyorsa hız, devir gibi değerleri ekranda görebiliyorsun

ikiside iyi değil parana yazık hi mis bir halt yok ben deli gibi meraklıydım direksiyondan soğudum g29 alınca
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama hiç yoktan t248 daha iyidir ama yinede tercih etmem
Peki teşekkürler

Kaç k bunların 2. Eli

İkiside 10 11 e rahatlıkla bulunabiliyor
Arkadaşınızın gerçekte arabası Toros fln mı? :D G29'a nasıl gerçekçi diyebiliyor akıl tutulması gerçekten :D

Gerçekçi hissiyat istiyorsanız adres burası. 2026'da Direct Drive dışında bir şey alınmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,896
Üyeler
189,004
Son üye
mels
Geri