Neler Yeni

G300sden Viper miniye geçilir mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
EMRE ERKMEN
2 yıla yakın g300s kullandım sonunda kronik sorunları ile ben de karşılaştım. Tekrar g300s al diyenler oldu ama ben istemiyorum. Viper miniye geçmem mantıklı mı sizce veya o fiyat bandında başka önerileriniz var mı

DoğukanYzc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Doğukan
2 yıla yakın g300s kullandım sonunda kronik sorunları ile ben de karşılaştım. Tekrar g300s al diyenler oldu ama ben istemiyorum. Viper miniye geçmem mantıklı mı sizce veya o fiyat bandında başka önerileriniz var mı
viper mini net sizin için daha iyi

pr0phet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
Mehmet Emin Güneşli
sakın alma o paraya değmez viper mini daha iyi bir mouse

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,722
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Tuş basmama problemi varsa eğer uhu veya silikonla ufak bi tabaka yapabilirsiniz. Ben öyle yaptım üstüne 6 sene oldu hala sorunsuz kullanıyorum :D
Problemi biraz daha güzelce ifade etmek gerekirse tuşların altındaki switch basmaktan bir süre sonra üstündeki plastiği aşındırıyor ve oyuk oluyor. Eğer o oyuğu kapatırsanız tekrar kullanmaya devam edebilirsiniz. Ben de uhu ile yaptım hala kullanıyorum

alikurt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Nuance
Tuş basmama problemi varsa eğer uhu veya silikonla ufak bi tabaka yapabilirsiniz. Ben öyle yaptım üstüne 6 sene oldu hala sorunsuz kullanıyorum :D
Problemi biraz daha güzelce ifade etmek gerekirse tuşların altındaki switch basmaktan bir süre sonra üstündeki plastiği aşındırıyor ve oyuk oluyor. Eğer o oyuğu kapatırsanız tekrar kullanmaya devam edebilirsiniz. Ben de uhu ile yaptım hala kullanıyorum
502 İle İnce 1 Kat Kağıt Yapıştırıp O Switch Üzerine Kuruduktan Sonra Tırnak Törpü Aletiyle Üstünden Hafifçe Törpüledim :D Yaklaşık 4 4.5 Senedir Bende Kullanıyorum Hala Canavar Gibi :D basit Şekilde Çözülebilir

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
https://steamcommunity.com/id/MrBonapart/
Discord
Bonapart#5796
viper mini piyasadaki en iyi f/p mouselardan biridir. Kesinlikle tavsiye ederim.

DoğukanYzc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Doğukan

Muratti2

80+
sensei ten degüzelmiş ama ben olsam razer alırdım programı falan çok kaliteli seviyorum

Top Bottom