Borsa Kaplanı
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
Evett.Yani Logitech demi
Evett.Yani Logitech demi
Bu kulaklıkların gerçek 7.1 olduğunu kim dedi? Stereo daha iyi diyen zaten stereo kullandığı için kendini avutuyordur. Gerçek 7.1 kullansalar görürler.eski rampage kulaklığımı yaklaşık 4 sene sıkıntısız kullandım 5.senesinde sol kulağı bozuldu sadece. Stereoda daha iyi ses kasıldığını kim söylemiş acaba?
Kendim de drop plus kullanıyorum eğer soracağınız bir şey varsa elimden geldiğince cevaplarımRampage RM-K60 Drop Plus All in One USB 7.1 Type-C ve 3.5 mm Fiyatı
Rampage RM-K60 Drop Plus All in One USB 7.1 Type-C ve 3.5 mm en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Daha uzun ömürlü olduğunu nereden biliyorsun? İkisini de aynı süre kullanmadan bilemezsin,Ama logitech kalitesi ve daha uzun ömürlü ? Stereoda daha iyises kasılıyor
Kafam çok karıştı @crazyreign sen ne diyorsun?Daha uzun ömürlü olduğunu nereden biliyorsun? İkisini de aynı süre kullanmadan bilemezsin,
Ayrıca 7.1 kulaklıklarda 7.1'i kapatabilirsin, ben drop plus'ı stereo kullanıyorum zaten. Hatta 7.1 açmak için yazılımını indirmen gerekiyor
kesinlikle drop plus istersen n11'de saat başı kupon toplayarak biraz daha ucuza alabilirsinRampage RM-K60 Drop Plus All in One USB 7.1 Type-C ve 3.5 mm Fiyatı
Rampage RM-K60 Drop Plus All in One USB 7.1 Type-C ve 3.5 mm en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Mademki daha iyi ses kasılıyor diyorsun bize niye soruyorsun?Ama logitech kalitesi ve daha uzun ömürlü ? Stereoda daha iyises kasılıyor
Okuduğum yorumlardan anladığım o yaniMademki daha iyi ses kasılıyor diyorsun bize niye soruyorsun?