Neler Yeni

Çözüldü✓ G923 iade olur mu (HEPSİBURADA)

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mustafa Arpa
Arkadaşlar merhaba G923 aldım Hepsiburada satıcısından ürün yeni geldi 2 saat kullandım tatmin etmedi iade edebilir miyim ? Herşeyini eksiksik kutuladım etiket vs sökmedim cihaz üzerinden

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Volkan
Arkadaşlar merhaba G923 aldım Hepsiburada satıcısından ürün yeni geldi 2 saat kullandım tatmin etmedi iade edebilir miyim ? Herşeyini eksiksik kutuladım etiket vs sökmedim cihaz üzerinden
şansını dene hocam HB satıla bilirlik gitti diyerek iade almaya biliyor

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,102
İsim
Ömür
alırlar

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
443
İsim
Burak
Denemekte fayda var ürün açıldığı için belki almazlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Üründe bi sorun yok kutuda koruma etiketi normal bant yapıştırmışlardı aynı şekil kapadım
Klavye aldım e 5 gün kullandım o halde almışlardı deneyin

hocam ben ürünü bir keresinde aksesuarsız gönderdim kabul ettiler satıcı hepsiburada ise çoğunlukla iade alıyor.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,680
İsim
.
Satıcı HB ise %90 alıyor ben kaç kere iade ettim hepsinde de aldı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Batuhan
Bazıları deneyin, bazıları olumlu söylemiş, sanırım ilk olumsuz benim :) HB'yi bilmiyorum fakat kulaklık aldıydım trendyoldan 432 yada 433 dü Logitech gene, iade olmadı. Kulak içi mi, kulak üstüne mi ithaf ediyor bilmiyorum fakat cayma kısmında, hijyen sebeplerinden ötürü kulaklıklar iade edilemez(büyük ihtimalle kulak içi) ama o zamanlar bilmediğim için birde reddedilince seçenekler kapandı sitede, öyle bende kaldı kardeşim 2-3 yıl kullandı hala kullanıyor. Şahsen bence kabul etmeyip, geri yollarlarsa da kargodan alma, zorla ben bu konuda pişmanım. Amazon'da kesin iade var. Ama bizim bazı akıllı satıcıların güya satılabilirliği kalmadı veya bilmem neyden dolayı reddediyor. Hatta bazen bunu direk size iletiyor 😂.

omerkursunn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
Ömer Kurşun
Yaptığın çok yanlış tatmin etmedi diye 0 sorunsuz direksiyonu iade niye etmeye çalışıyorsun almadan önce test edebilirsin yorumları okuyabilirsin sizin gibi insanlar yüzünden bir ara iade muhabbeti kalkıyordu

sontoxic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Semih Nas
Yaptığın çok yanlış tatmin etmedi diye 0 sorunsuz direksiyonu iade niye etmeye çalışıyorsun almadan önce test edebilirsin yorumları okuyabilirsin sizin gibi insanlar yüzünden bir ara iade muhabbeti kalkıyordu
harbi ya kampanyaların da azalma sebebi bunlar hep

omerkursunn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
Ömer Kurşun
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mustafa Arpa
1. Ben ürünü aldığımda daha önce açılmıl içerisinde ambalaj kâğıtları yoktu 2. Ürünü nasıl test etmemi bekliyorsun çalışıyorum ilk defa böyle bişe yaşıyorum zaten bilip bilmeden konuşmayın
Mesaj otomatik birleştirildi:

1. Ben ürünü aldığımda daha önce açılmıl içerisinde ambalaj kâğıtları yoktu 2. Ürünü nasıl test etmemi bekliyorsun çalışıyorum ilk defa böyle bişe yaşıyorum zaten bilip bilmeden konuşmayın
Bize böyle bi hak tanınmış mı tanınmış ürüne zarar verip göndermiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,005,646
Üyeler
159,373
Son üye
Krasos
Top Bottom