Bazıları deneyin, bazıları olumlu söylemiş, sanırım ilk olumsuz benim HB'yi bilmiyorum fakat kulaklık aldıydım trendyoldan 432 yada 433 dü Logitech gene, iade olmadı. Kulak içi mi, kulak üstüne mi ithaf ediyor bilmiyorum fakat cayma kısmında, hijyen sebeplerinden ötürü kulaklıklar iade edilemez(büyük ihtimalle kulak içi) ama o zamanlar bilmediğim için birde reddedilince seçenekler kapandı sitede, öyle bende kaldı kardeşim 2-3 yıl kullandı hala kullanıyor. Şahsen bence kabul etmeyip, geri yollarlarsa da kargodan alma, zorla ben bu konuda pişmanım. Amazon'da kesin iade var. Ama bizim bazı akıllı satıcıların güya satılabilirliği kalmadı veya bilmem neyden dolayı reddediyor. Hatta bazen bunu direk size iletiyor .
Yaptığın çok yanlış tatmin etmedi diye 0 sorunsuz direksiyonu iade niye etmeye çalışıyorsun almadan önce test edebilirsin yorumları okuyabilirsin sizin gibi insanlar yüzünden bir ara iade muhabbeti kalkıyordu
Yaptığın çok yanlış tatmin etmedi diye 0 sorunsuz direksiyonu iade niye etmeye çalışıyorsun almadan önce test edebilirsin yorumları okuyabilirsin sizin gibi insanlar yüzünden bir ara iade muhabbeti kalkıyordu
1. Ben ürünü aldığımda daha önce açılmıl içerisinde ambalaj kâğıtları yoktu 2. Ürünü nasıl test etmemi bekliyorsun çalışıyorum ilk defa böyle bişe yaşıyorum zaten bilip bilmeden konuşmayın
1. Ben ürünü aldığımda daha önce açılmıl içerisinde ambalaj kâğıtları yoktu 2. Ürünü nasıl test etmemi bekliyorsun çalışıyorum ilk defa böyle bişe yaşıyorum zaten bilip bilmeden konuşmayın