❌İndirim Bitti! GAINWARD GeForce RTX5070 Ti PHOENIX V1 38999 TL!

Site çökecek 😃 alabilen bordo berelidir

6gün önce 500tl daha düşükmüş.Fakat V1 modeli diye belirtiyor.
1749234144246.webp
V1 fark ne acaba.
1749234130321.webp

urunu yaklasik 2 ay once yine gaming gecesinden 39 bin liraya almistim. kart giris seviye bir urun. tam yukte 68-69 derecelerde calisiyor. kasamda ki hava akisinin cok iyi oldugunu belirteyim burada. fan sesleri rahatsiz etmiyor. oyle cok sesli calisan bir model degil. merak ettiginiz bir sey varsa cevaplayabilirim.

urunu yaklasik 2 ay once yine gaming gecesinden 39 bin liraya almistim. kart giris seviye bir urun. tam yukte 68-69 derecelerde calisiyor. kasamda ki hava akisinin cok iyi oldugunu belirteyim burada. fan sesleri rahatsiz etmiyor. oyle cok sesli calisan bir model degil. merak ettiginiz bir sey varsa cevaplayabilirim.
Güzel değerler

Yanı şuan fiyatı zaten en düşük bu kart

Güzel bir indirim gelirse bence kacirmasinlar şimdiden yazdım ki bizim forum çöksün önce haberi olsun alsın diye

giriş seviyesi degil abartmayın asus tuf ayarında ürün orta üst klasmanda

Adam zaten kötü demedi olum ya xjskfksk
adam kart giriş seviye diyor bende degil diyorum

merak edene

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,803
Üyeler
184,686
Son üye