Gainward RTX 5070 TI Phoenix-S alınır mı?

Upupip

Sizin için diğer forumlara baktım,
Kullanan bir arakdaş : '' Sıcaklık değerleri iyi, coil whine yok, sessiz. '' demiş ayrıca ;
Bende aynı markanın 4060 ghost oc versiyonu var 3 ay ablamlara Hatay'a götürmüştüm temmuzda nemin ve sıcaklığın en zirve olduğu aylarda soğutma performansı çok iyiydi ve ayrıca çok da sessizdi. Markadan yana endişeniz varsa bence olmasın. Palit in diğer bir markası zaten.
1774967524671.webp

Son düzenleme:
kullananlar beğendiğini ama SFF olduğundan kaynaklı 2-3 daha para koyup iyisini alın dediklerini duymuştum. işlemci sıcaklığı stabil olsada Vram ve hotspot sıcaklıklar baya yüksekleri gördüğünü görmüştüm.

Sizin için diğer forumlara baktım,
Kullanan bir arakdaş : '' Sıcaklık değerleri iyi, coil whine yok, sessiz. '' demiş ayrıca ;
Bende aynı markanın 4060 ghost oc versiyonu var 3 ay ablamlara Hatay'a götürmüştüm temmuzda nemin ve sıcaklığın en zirve olduğu aylarda soğutma performansı çok iyiydi ve ayrıca çok da sessizdi. Markadan yana endişeniz varsa bence olmasın. Palit in diğer bir markası zaten.
Hocam zaten en büyük korkum cw olması markadan yana endişem yok ya bu yada MSI ventus alicam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kullananlar beğendiğini ama SFF olduğundan kaynaklı 2-3 daha para koyup iyisini alın dediklerini duymuştum. işlemci sıcaklığı stabil olsada Vram ve hotspot sıcaklıklar baya yüksekleri gördüğünü görmüştüm.
ya bu yada MSI ventus alicam

sff olduğunu nereden çıkarttın bu kart sff değil.
Hocam ventus mu bumu

sff olduğunu nereden çıkarttın bu kart sff değil.
Gainwardın 2-3 tane modeli var. düz phoenix, phoenix-s, phoenix GS ve phantom olarak. phantom üst modeli. phoenix ortada olan soğutma bloğu phantom kadar olmasada büyük olan. Phoenix-S modeli soğutma bloğu ana phoenix modelinden küçük oluyor. GS olanda overclocklanmış gibi düşünebilirsin. testlerde mhz falan yüksek çıkıyor. Tam SFF diyemeyiz nvidianın kabul ettiği standart boyutlarda yani 33cm de ama 1-2 cm daha küçük olsaydı SFF diye geçerdi. SFF için kabul edilen değer 30cm

ya bu yada MSI ventus alicam
gidip 9070xt al diyemem bütçe yetiyorken her türlü 5070 ti almak senin kaarına olur. Eğer arttırabilirsen bütçeni farklı modellere bak. Yada acele etmicem dersen indirim kovala derim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,649
Üyeler
192,445
Son üye
updrago
Geri