PolatAlemdarr
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 603
https://amzn.eu/d/026mK8kF 6 taksit Süper benim için
sff olduğunu nereden çıkarttın bu kart sff değil.kullananlar beğendiğini ama SFF olduğundan kaynaklı 2-3 daha para koyup iyisini alın dediklerini duymuştum. işlemci sıcaklığı stabil olsada Vram ve hotspot sıcaklıklar baya yüksekleri gördüğünü görmüştüm.
Hocam zaten en büyük korkum cw olması markadan yana endişem yok ya bu yada MSI ventus alicamSizin için diğer forumlara baktım,
Kullanan bir arakdaş : '' Sıcaklık değerleri iyi, coil whine yok, sessiz. '' demiş ayrıca ;
Bende aynı markanın 4060 ghost oc versiyonu var 3 ay ablamlara Hatay'a götürmüştüm temmuzda nemin ve sıcaklığın en zirve olduğu aylarda soğutma performansı çok iyiydi ve ayrıca çok da sessizdi. Markadan yana endişeniz varsa bence olmasın. Palit in diğer bir markası zaten.
ya bu yada MSI ventus alicamkullananlar beğendiğini ama SFF olduğundan kaynaklı 2-3 daha para koyup iyisini alın dediklerini duymuştum. işlemci sıcaklığı stabil olsada Vram ve hotspot sıcaklıklar baya yüksekleri gördüğünü görmüştüm.
Hocam ventus mu bumusff olduğunu nereden çıkarttın bu kart sff değil.
Ventusta buda aynı terhane.Hocam zaten en büyük korkum cw olması markadan yana endişem yok ya bu yada MSI ventus alicam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ya bu yada MSI ventus alicam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam ventus mu bumu
Ozaman palit alırım 6 taksit varVentusta buda aynı terhane.
Sondaki s ibaresi sff demek değilmiydisff olduğunu nereden çıkarttın bu kart sff değil.
Sgokda gözükmüyor attığın linkOzaman palit alırım 6 taksit var
palitle gainward aynı firma modelleri birebir aynı tasarım değişiyorOzaman palit alırım 6 taksit var
Hocam ventus mu bumu
Gainwardın 2-3 tane modeli var. düz phoenix, phoenix-s, phoenix GS ve phantom olarak. phantom üst modeli. phoenix ortada olan soğutma bloğu phantom kadar olmasada büyük olan. Phoenix-S modeli soğutma bloğu ana phoenix modelinden küçük oluyor. GS olanda overclocklanmış gibi düşünebilirsin. testlerde mhz falan yüksek çıkıyor. Tam SFF diyemeyiz nvidianın kabul ettiği standart boyutlarda yani 33cm de ama 1-2 cm daha küçük olsaydı SFF diye geçerdi. SFF için kabul edilen değer 30cmsff olduğunu nereden çıkarttın bu kart sff değil.
gidip 9070xt al diyemem bütçe yetiyorken her türlü 5070 ti almak senin kaarına olur. Eğer arttırabilirsen bütçeni farklı modellere bak. Yada acele etmicem dersen indirim kovala derim.ya bu yada MSI ventus alicam